Περίμεναν καιρό την ευκαιρία για να την «πέσουν» στον Κυριάκο Μητσοτάκη οι πρώην εργαζόμενοι στα Λιπάσματα Καβάλας. Η ευκαιρία τους δόθηκε όταν πληροφορήθηκαν την προγραμματισμένη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Καβάλα την περασμένη Πέμπτη. Έστησαν ένα σόου από αυτά που έχουν συνηθίσει να κάνουν και με αυτή την κυβέρνηση – αλλά και με την προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ όπου έκαναν πάνω κάτω τα ίδια. Με ένα κινητό τηλέφωνο όταν «έγραφε», άρχισαν να φωνάζουν δίπλα στον Κ. Μητσοτάκη για τις «αδικίες» που έχουν υποστεί όλα αυτά τα χρόνια.

Οι αυτόκλητοι «εκπρόσωποι» 300 απολυμένων των Λιπασμάτων Καβάλας που εδώ και επτά χρόνια βρίσκονται στα δικαστήρια χωρίς να έχουν κολλήσει ένα ένσημο, αφού με τις αποζημιώσεις που έλαβαν και τις δικαστικές αξιώσεις που επιδιώκουν να αποκομίσουν την «βγάζουν» για πολλά πολλά ακόμη χρόνια. Οι εκατοντάδες εργαζόμενοι των Λιπασμάτων Καβάλας έχουν ήδη πάρει τις αποστάσεις τους από αυτόν τον «καθοδηγούμενο όχλο» που έχει παρασυρθεί. Ο Κ. Μητσοτάκης δεν «μάσησε» και όταν αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για καλοστημένο προεκλογικό σόου τους παρέπεμψε στις αποφάσεις της δικαιοσύνης και των αρμοδίων υπουργών της κυβέρνησης της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Τελικά θέλουμε να έχουμε επιτυχημένη βιομηχανία στην περιφέρεια που να δίνει ανάπτυξη και δουλειά σε κόσμο ή οι θέσεις εργασίας να είναι προνόμιο μόνο όσων σχετίζονται με τον κύριο Βογιατζίδη και τους «συναδέλφους» του.