Άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Ευάγγελου Αντώναρου και του Τάσου Γαϊτάνη στον «αέρα» της εκπομπής «Casus Belli» στο Attica TV

Αφορμή στάθηκε η συζήτηση για την ψηφιακή κάρτα, όταν ο κ. Αντώναρος ρώτησε τον κ. Γαϊτάνη «πόσα κόστισε το ψηφιακό αυτό μέτρο», με τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ να του απαντά «μπορώ να σας πω πόσα κόστισαν αυτά που έχετε προτείνει».

Η συζήτηση δεν άργησε να παρεκτραπεί, όταν ο κ. Αντώναρος είπε στον κ. Γαϊτάνη ότι ψεύδεται, όπως ψεύδεται ο πρωθυπουργός του.

«Εσείς λέτε ότι ψεύδομαι, εσείς ο νεόκοπος ΣΥΡΙΖΑίος, εγώ είμαι από μικρός στη Νέα Δημοκρατία. Είμαι υπερήφανος για την παράταξή μου», είπε ο κ. Γαϊτάνης.

Η ένταση και οι χαρακτηρισμοί μεταξύ των δύο συνεχίστηκαν και στη συνέχεια της εκπομπής. Ο κ. Αντώναρος ανέβασε τους τόνους, όταν ο κ. Γαϊτάνης τού είπε:

«Εκτίθεσαι που με αποκαλείς ψεύτη, αντί να δικαιολογήσεις την κωλοτούμπα σου», με τον κ. Αντώναρο να του απαντάει: «Εγώ θα ντρεπόμουν να καθίσω πλάι σε χουντόμουτρα στη ΝΔ, στον Άδωνι, τον Βορίδη και τον Πλεύρη».