Με ιδιαίτερη δυναμική έχει μπει στην προεκλογική κούρσα εν όψει της προσεχούς εκλογικής αναμέτρησης ο Φίλιππος Φόρτωμας, ο οποίος θα διεκδικήσει εκ νέου την ψήφο των πολιτών στην εκλογική περιφέρεια των Κυκλάδων.

O υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας κατά το τριήμερο «όργωσε» τα νησιά με περιοδείες σε Σίφνο, Κέα, Σέριφο, Μήλο, Κύθνο και Κίμωλο, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τους νησιώτες, ενώ σε συναντήσεις που πραγματοποίησε με δημάρχους και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης συζήτησαν τα θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, με έμφαση στην επικείμενη τουριστική περίοδο.

Ευχαριστώ τον κάθε ένα και την κάθε μια από εσάς, για την υπέροχη υπόδοχη που μου επιφυλάξατε! Η αγάπη σας μου είναι πολύτιμη! Συνεχίζουμε #mazi για τη Σίφνο και τις Κυκλάδες μας! #mazi #SifnosMazi #fortomas

Δημοσιεύτηκε από Filippos Fortomas / Φίλιππος Φόρτωμας στις Κυριακή, 30 Απριλίου 2023

Πάντως, σε όλες τις συγκεντρώσεις που διοργανώνει ο υποψήφιος, μεγάλη είναι και η ανταπόκριση των απλών πολιτών, που δείχνουν ότι οι Κυκλάδες αναγνωρίζουν το έργο της κυβέρνησης για την ενίσχυση της βαριάς βιομηχανίας της χώρας και την ανάπτυξη της οικονομίας.

Σας ευχαριστώ που χτες το βράδυ ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα μου και στείλαμε μαζί το ηχηρό μήνυμα πως η Ελλάδα στις 21...

Δημοσιεύτηκε από Filippos Fortomas / Φίλιππος Φόρτωμας στις Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023

Όσο για τον Φίλιππο Φόρτωμα, φαίνεται πως έχει οικοδομήσει ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης, με τους πολίτες, οι οποίοι βλέπουν στον πρόσωπό του τον εκπρόσωπο τους, ο οποίος μεταφέρει στην Αθήνα τα ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητά τους.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ