H Yπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Τα Κακά Κορίτσια» και σχολίασε την άρνηση του κυρίου Όθωνα Παπαδόπουλου, που είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, για δημιουργία ιδιωτικών πανεπιστημίων στην Ελλάδα, την ώρα που εκείνος είναι καθηγητής στο...ιδιωτικό Harvard.

Αξιοσημείωτο δε, είναι ότι είναι υπέρμαχος της κατάργησης της ελάχιστης βάσης εισαγωγής, την ώρα που στο Harvard ο βαθμός εισαγωγής είναι...μόλις 19.9 στα 20! «Η επιτομή της υποκρισίας», σχολίασε η Νίκη Κεραμέως.


Η επιτομή της υποκρισίας. Ο καθηγητής του Χάρβαρντ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, κύριος Όθωνας Ηλιόπουλος: - Καθηγητής σε κορυφαίο ιδιωτικό πανεπιστήμιο των ΗΠΑ αλλά κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων στην Ελλάδα. - Καθηγητής σε κορυφαίο πανεπιστήμιο στο οποίο εισάγεσαι με 19,9/20 αλλά υπέρ της κατάργησης της ελάχιστης βάσης εισαγωγής στην Ελλάδα και συνεπώς υπέρμαχος του να εισάγεσαι με 1/20 στα ελληνικά πανεπιστήμια. Σήμερα στα Παραπολιτικά 90,1

Δημοσιεύτηκε από Niki Kerameus στις Πέμπτη, 4 Μαΐου 2023