Από δήμο σε δήμο και από γειτονιά σε γειτονιά ο Παύλος Χρηστίδης, υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νοτίου Τομέα Β' Αθηνών οργώνει καθημερινά την  εκλογική του περιφέρεια. Δεν περιορίζεται σε ομιλίες και προεκλογικές συγκεντρώσεις, αλλά προτιμά να βρίσκεται τετ – α – τετ με τους ανθρώπους, να ακούει τα προβλήματα και να συζητάει μαζί τους τις λύσεις. Ο «χάρτης» της Αθήνας και του Νότιου Τομέα Β’ Αθηνών, για τον Παύλο Χρηστίδη δεν είναι μόνο μια περιφέρεια που προεκλογικά πρέπει να αφουγκραστεί, αλλά θέλει να είναι εκείνος που θα συστρατευτεί με τον κόσμο και μαζί θα δώσουν τις μάχες.

Σήμερα από το Δήμο Ηλιούπολης και Καλλιθέας όπου βρέθηκε έκανε ανάρτηση με τις συναντήσεις που είχε σχολιάζοντας: Τα προβλήματα του κόσμου πολλά, εδώ είμαστε να δώσουμε λύσεις. Προχωράμε σε κάθε δήμο , σε κάθε γειτονιά, σε κάθε υπηρεσία».

Αναφέρει επίσης στην ανάρτησή του:

Το πρωί βρεθήκαμε στο αμαξοστάσιο του Δήμου Ηλιούπολης. Συζητήσαμε για τον σημαντικό ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης στην βελτίωση της καθημερινότητάς μας, καθώς και την σημασία της στήριξης από το κράτος.

Αργότερα, στα ΚΑΠΗ του Δήμου Καλλιθέας, μετά το καθημερινό πρόγραμμα γυμναστικής που πραγματοποιείται εκεί, οι γυναίκες της δομής με καλωσόρισαν και συζητήσαμε για τα σημαντικά προβλήματα που τις απασχολούν. Ξέρετε τι με εντυπωσίασε; Μιλήσαμε περισσότερο για τα σχολεία και την παιδεία, παρά για τις συντάξεις και την πρόνοια! «Τα παιδιά και τα εγγόνια έχουν προτεραιότητα. Κάντε κάτι για εκείνα» μου είπαν!

Κρατάω, όμως, και μια φράση, που μια νέα φίλη μου ανέφερε. «Με τον Ανδρέα Παπανδρέου, έφτασα να παίρνω μεγαλύτερο μισθό από τον άνδρα μου. Αυτό δεν θα μπορούσε να το φανταστεί καμία μας την δεκαετία του 60 και του 70».

Τα προβλήματα του κόσμου πολλά, εδώ είμαστε να δώσουμε λύσεις. Προχωράμε σε κάθε δήμο , σε κάθε γειτονιά, σε κάθε...

Δημοσιεύτηκε από Παύλος Χρηστίδης στις Πέμπτη, 4 Μαΐου 2023