Μετά το Error 404 που προκάλεσε λίγο καιρό πριν ο Γραμματέας της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης στον υπ. Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα σε τηλεοπτικό πάνελ, σήμερα το πρωί ήρθε το sequel.

Ο υπ. Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκε απέναντι στον Γραμματέα της ΝΔ στην εκπομπή «ΣΚΑΙ Σήμερα» λέγοντας πως στην περιοδεία του ο Πρωθυπουργός δεν πέρασε από την πρωτεύουσα του νομού Πρέβεζας και πως το ΕΚΑΒ της περιοχής του Μεσοποτάμου έχει κλείσει με ευθύνη της ΝΔ, για να πάρει άλλη μια αποστομωτική απάντηση απ΄ τον Παύλο Μαρινάκη.

«Έχω να απαντήσω σε πάρα πολλά. Εγώ δεν θα πάω λοιπόν στο 2012 και τι έκανε κάποιος που δεν το έκανε, θα πάω στο τώρα. Ρώτησα τον αρμόδιο ΥΠΕάρχη, δεν ισχύουν αυτά που λέει ο κύριος Μπάρκας, δεν έχει κλείσει τίποτα. Και μάλιστα στο συγκεκριμένο κέντρο υγείας έχουμε και καινούργια ασθενοφόρα. Στην υγεία που κουνάει το δάχτυλο ο κύριος Μπάρκας είχαν χρηματοδότηση 3,8 δις το χρόνο και έχουμε 1,4 δις παραπάνω. Θα πω και ποια άλλα ψέματα μας είπε ο κύριος Μπάρκας, είπε μόνο ψέματα από εμένα μέχρι την υγεία.

Στην υγεία λοιπόν είχαν 3,8 δις χρηματοδότηση έχουμε 5,2 δις. Είχαν 550 ΜΕΘ έχουμε υπερδιπλάσιες ΜΕΘ. Είχαν 100.000 υγειονομικούς, έχουμε 108.000 υγειονομικούς, 8.000 παραπάνω στο ισοζύγιο γιατί προσλάβαμε 14.000 και είχαμε και τις αποχωρήσεις. Στην υγεία έχουμε προχωρήσει και κάποιοι έχουν ήδη ξεκινήσει να ανακαινίζονται ή να ανακατασκευάζονται 80 νοσοκομεία και 150 κέντρα υγείας», είπε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Η εμφάνιση δεν πέρασε απαρατήρητη και σχολιάστηκε με ένα καυστικό βίντεο και από την Ομάδα Αλήθειας