Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
mitsotakis_mpala
Παραπολιτικά

Για... γκολ ετοιμάζεται ο Μητσοτάκης μία μερα πριν από τις εκλογές - Θα παίξει μπάλα στα play offs του ποδοσφαιρικού τουρνουά που συμμετέχει η ομάδα του

Φυσικά, δεν αποκλείεται -μέρες που είναι- στο παραπέντε ο πρωθυπουργός να αλλάξει άποψη και να απέχει του ποδοσφαίρου

Μέχρι και τις προηγούμενες εκλογές συνηθιζόταν μία μέρα πριν ανοίξουν οι κάλπες ο πρόεδρος της Ν.Δ. να έπινε ένα ουζάκι με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους. Και ενώ όλοι περίμεναν το ερχόμενο Σάββατο να δουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να ακούσουν τις τελευταίες προβλέψεις του, μάλλον δεν θα τον δουν, γιατί, όπως εξομολογήθηκε χθες σε μια off the record κουβέντα με τους δημοσιογράφους, έχει αγώνα. Σύμφωμα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρωθυπουργός παίζει μπάλα στα play offs του ποδοσφαιρικού τουρνουά που συμμετέχει η ομάδα του.

Τι αναφέρει το Βig Mouth

-Μέχρι και τις προηγούμενες εκλογές συνηθιζόταν μία μέρα πριν ανοίξουν οι κάλπες ο πρόεδρος της Ν.Δ. να έπινε ένα ουζάκι με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους. Και ενώ όλοι (αναφέρομαι στους συναδέλφους) περίμεναν το ερχόμενο Σάββατο να δουν τον πρόεδρο Μητσοτάκη, για να ακούσουν τις τελευταίες προβλέψεις του, μάλλον δεν θα τον δουν, γιατί, όπως εξομολογήθηκε χθες σε μια off the record κουβέντα με τους δημοσιογράφους, έχει αγώνα. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι του Σαββάτου παίζει μπάλα στα play offs του ποδοσφαιρικού τουρνουά που συμμετέχει η ομάδα του. Πρόκειται για το πρωτάθλημα της ΣΑΚΑ LIGA, στο οποίο έμαθε να παίζει καλή μπαλίτσα ο πρόεδρος Κυριάκος. Επειδή προέχουν τα play offs, το γεύμα με τους δημοσιογράφους, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουλίου. Φυσικά, δεν αποκλείω, μέρες που είναι, στο παραπέντε ο πρόεδρος να αλλάξει άποψη και να απέχει του ποδοσφαίρου χάριν των δημοσιογράφων.