Κακά Κορίτσια
Κακά Κορίτσια Μαρία Λεμονιά Έλενα Καραμίχαλου
upourgiko
Παραπολιτικά

Διάθεση για μεγάλες ανατροπές στο μοντέλο της επόμενης κυβέρνησης από τον Μητσοτάκη - Τα μηνύματα που έστειλε μέσα από τα Παραπολιτικά 90,1

Ωστόσο ο πρωθυπουργός απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες για το εν λόγω «σχήμα»

Το μοντέλο της επόμενης κυβέρνησης εξήγησε χθες μιλώντας στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών» ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αν και απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες, ο πρωθυπουργός άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει μια διάθεση για μεγάλες ανατροπές, όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr. Άλλωστε, ο ίδιος  παραδέχτηκε ότι επί τέσσερα χρόνια δεν έκανε επί της ουσίας κανέναν ανασχηματισμό. 

Τι αναφέρει το Βig Mouth

-Άκουσα χθες στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών» τον πρόεδρο Μητσοτάκη να εξηγεί στους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή (τη γνωστή πολυζουζουνίτσα) το μοντέλο της επόμενης κυβέρνησης. Αν και απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες, από την εκφορά και μόνο του λόγου διέκρινα μια διάθεση για μεγάλες ανατροπές. Άλλωστε, παραδέχτηκε ότι επί τέσσερα χρόνια (αν εξαιρέσει κανείς τον ανασχηματισμό της Ζωής Ράπτη) δεν έκανε επί της ουσίας κανέναν ανασχηματισμό. Βλέπετε, ο πρόεδρος Κυριάκος είναι πιο εύκολο να γεμίσει μια λευκή κόλλα χαρτί, απ’ ό,τι να κάνει διορθώσεις σε μια γεμάτη. Με δεδομένο ότι σε λίγες μέρες θα του δοθεί (όπως όλα δείχνουν) η σχετική δυνατότητα, θέλω να πιστεύω ότι στις «κρίσεις» που θα κάνει δεν θα παραβλέψει και τις αδυναμίες κάποιων υπουργών. Κι όταν αναφέρομαι σε αδυναμίες, εννοώ κάτι περίεργες συμπεριφορές, που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του ψυχιάτρου. Βλέπετε, κάποιοι (κυρίως από την επαρχία) θέλουν να κατακτήσουν τις ομορφιές της Αθήνας, στέλνοντας φωτογραφίες και μηνύματα που εκθέτουν εαυτούς και αλλήλους.