Ξάφνιασε πολλούς το γεγονός ότι σε αυθόρµητο ερώτηµα της εταιρείας Metron Analysis βρέθηκαν ψηφοφόροι, και µάλιστα σε ποσοστό 1%, να δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν το κόµµα Νίκη, το οποίο δραστηριοποιείται κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, µε την ίδια θεµατολογία που έχουν η Ελληνική Λύση και ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Επικεφαλής είναι ο θεολόγος, µε καριέρα στην τηλεόραση της Βόρειας Ελλάδας, ∆ηµήτρης Νατσιός, ο οποίος έχει αντιταχθεί στη Συµφωνία των Πρεσπών, και µάλιστα αντιπροτείνει το «Κεντρική Βαλκανική ∆ηµοκρατία Σκοπίων» για συνταγµατική ονοµασία της Βόρειας Μακεδονίας, ενώ το κόµµα του είναι ρωσόφιλο, µε πολλές σχέσεις µε την Εκκλησία. Αλλωστε, πολύ το χαρακτηρίζουν το κόµµα του Αγίου Παΐσιου, καθώς στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας κατεβαίνει ο Θανάσης Ρακοβαλής, ο οποίος συνοµιλούσε µε τον Αγιο, αλλά και η ανιψιά του Αγίου Παΐσιου, Μαρία Εζνεπίδου.

Οι πληροφορίες λένε µάλιστα ότι ο κ. Ρακοβαλής ήταν γκουρού και ο Αγιος Παΐσιος τον επανέφερε στην Ορθοδοξία. Λέγεται δε ότι τον είχε σαν παιδί του. Οπως και να έχει, ο Κυριάκος Βελόπουλος βρίσκεται ξαφνικά µπροστά σε ένα µεγάλο πρόβληµα και µάλλον θα χρειαστεί τη βοήθεια κάποιου άλλου αγίου...

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 13/5/23