Το κόμμα «ΝIKH» είναι ένα από τα 36 κόμματα που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών στις εκλογές της 21ης Μαΐου, καθώς πήρε το «πράσινο φως» από τον Άρειο Πάγο.

Το κόμμα ιδρύθηκε το 2019 με έδρα τη Θεσσαλονίκη και το τιμόνι έχει αναλάβει ο Δημήτρης Νατσιός, δάσκαλος, θεολόγος, συγγραφέας. Όπως περιγράφεται στην ιστοσελίδα του κόμματος, «συνιστά μία γνήσια πατριωτική φωνή που προέρχεται από τον απλό ελληνικό λαό, αφού στις τάξεις της δεν δέχεται ως μέλη πρώην βουλευτές ή κυβερνητικούς οποιασδήποτε απόχρωσης. Βασίζεται σε ξεκάθαρες αξίες της Ρωμιοσύνης, χωρίς ''δεξιές'' κι ''αριστερές'' παρωπίδες ή γενικόλογους ''πατριωτισμούς'' αμφίβολων ηθικών αξιών, κρατώντας αποστάσεις από κύκλους ιδεών ασυμβίβαστων με τις χριστιανικές ηθικές αξίες».

Μάλιστα, το κόμμα «ΝΙΚΗ» έκανε την εμφάνισή του στη δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του Mega, συγκεντρώνοντας 1%.

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι το εν λόγω κόμμα θα πιέσει πολύ τον Κυριάκο Βελοπουλο, καθώς ο Δημήτρης Νατσιός έχει ισχυρή αποδοχή στη Θεσσαλονίκη και τη Β. Ελλάδα.

Είναι γόνος πολύτεκνης οικογένειας και υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος αξιωματικός. Είναι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών. Έχει πτυχίο από την Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης και από τη Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η αποδοχή του Νατσιού στη Β. Ελλάδα είναι πιθανό να οδηγήσει το κόμμα Βελόπουλου εκτός Βουλής.

Προβληματισμό δημιουργεί στην ΕΛΛ. ΛΥΣΗ πως με τη ΝΙΚΗ υποψήφια βουλευτής θα είναι και η Μαρία Εζνεπίδου, ανιψιά του Αγίου Παϊσίου.

«Έχουμε ευθύνη ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Αν δεν αντιδράσουμε, θα σηκωθούν οι πρόγονοί μας από τους τάφους», έλεγε ο Άγιος Παΐσιος.