Ένα από τα πρόσωπα που διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των «αγανακτισμένων» για την τραγωδία των Τεμπών έξω από το γραφείο του Κώστα Καραμανλή στις Σέρρες ήταν και ο κ. Μιχάλης Καρτερός, γραμματέας της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό της Μακεδονίας.

Μάλιστα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέβασε και σχετική φωτογραφία, γράφοντας: «Σέρρες τώρα. Δεν ξεχνώ. 57 ψυχές ζητούν δικαίωση». Για όλους όσοι δεν… τρώνε σανό αντιλαμβάνονται πως η διαμαρτυρία αυτή δεν έγινε παραμονές των εθνικών εκλογών για τη μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη, αλλά η έγνοια της Αριστεράς του Καρτερού ήταν να «διαφημιστεί» μέσω αυτής η υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα στις Σέρρες απέναντι στον Κ. Καραμανλή.

Ο Μιχάλης Καρτερός, της γνωστής οικογενείας ή αν θέλετε της «οικογενειοκρατίας» του κόμματος, είναι η… Ζανέτ Τσίπρα της Μακεδονίας. Όπως η αδερφή του προέδρου Α. Τσίπρα βρίσκεται στη θέση της επικεφαλής της ΝΕ Ανατολικής Αττικής, έτσι και ο ίδιος ως αδελφός του γνωστού Θανάση Καρτερού, προέδρου του ΔΣ της «Αυγής», κρατάει τα ηνία της ΝΕ Σερρών.

Α, παρέλειψα να αναφέρω πως ο Μιχάλης Καρτερός, που μάχεται εναντίον της «οικογενειοκρατίας», έχει και έναν γιο που επί ΣΥΡΙΖΑ είχε βολευτεί στο ΔΣ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.


Δημοσιεύτηκε στην στήλη «Αλάτι & Πιπέρι» της ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ στις 16/5