Η Νίκη Κεραμέως βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη». Η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, αλλά και υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στο βόρειο τομέα της Αθήνας, έκανε και μια αποκάλυψη και για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της.

«Με το χέρι στην καρδιά, σου λέω ότι με τον σύζυγό μου και τα παιδιά δεν συνυπάρχουμε και πολύ στο σπίτι. Αυτές τις μέρες οι απαιτήσεις της προεκλογικής περιόδου είναι τέτοιες που γυρνάω πάρα πολύ αργά, αφού έχουν κοιμηθεί, και φεύγω πολύ νωρίς, προτού ξυπνήσουν. Άρα, η επαφή γίνεται μέσω τηλεφώνου, μέσω βίντεο κλήσεων κλπ…», είπε αρχικά η Νίκη Κεραμέως.

Η Νίκη Κεραμέως είπε στη συνέχεια: «Όταν γνωρίστηκα με τον Δημήτρη, δούλευα ως δικηγόρος στην Αμερική αρκετά χρόνια. Και είχε έρθει και ο Δημήτρης ως δικηγόρος. Δεν γνωριζόμασταν προσωπικά, αλλά είχαμε έναν κοινό γνωστό. Άκουγα χρόνια για τον Δημήτρη και ο ίδιος άκουγε χρόνια για μένα. Μια μέρα με πήρε τηλέφωνο στο γραφείο και μου ζήτησε να βγούμε».

Η Νίκη Κεραμέως συνέχισε: «Εγώ τότε δούλευα σε μια υπόθεση και έπρεπε συνεχώς να ταξιδεύω σε άλλες Πολιτείες για τα δικαστήρια. Άνοιξα το ημερολόγιο και είδα πότε τελειώνουν αυτές οι αλλεπάλληλες δίκες και τα ταξίδια και του είπα… σε τέσσερις μήνες. Τη μέρα που τελείωσα με τα δικαστήρια και τα ταξίδια, τον πήρα τηλέφωνο».