Ασύλληπτος ο κόσμος που έδωσε το «παρών» στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση της υποψήφιας βουλευτού με τη Νέα Δημοκρατία στην Α' Αθηνών, Άννας Ροκοφύλλου. 

Ο πεζόδρομος της Μαντζάρου, όπου έλαβε χώρα η συγκέντρωση της υποψήφιας βουλευτού, πλημμύρισε από κόσμο, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα νίκης για την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής, με την Άννα Ροκοφύλλου να έχει ριχτεί με όλες της τις δυνάμεις στην προεκλογική εκστρατεία για μια ακόμη εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. 
MANTZAROU_danezisstories_rokofyllou_iy1a245966
MANTZAROU_danezisstories_rokofyllou_iy1a226141
Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αθηναίων Κ.Μπακογιάννης, ο οποίος μίλησε με θερμά λόγια για την υποψήφια, μιας και η Άννα Ροκοφύλλου είχε εκλεγεί με τον συνδυασμό του στις εκλογές του 2019, έχοντας διατελέσει και πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ. 
MANTZAROU_danezisstories_rokofyllou_iy1a222844
Παρόντες ήταν επίσης οι επίσης υποψήφιοι στην Α΄ Αθηνών: Β.Κικίλιας, Ν.Κακλαμάνης, Άγγελος Συρίγος, Χρήστος Δαγρές, Μαριάνα Σακίμπ.
MANTZAROU_danezisstories_rokofyllou_iy1a199513
MANTZAROU_danezisstories_rokofyllou_iy1a207618
Οι αντιδήμαρχοι:  Νίκος Αβραμίδης, Νίκος Βαφειάδης,Κατερίνα Γκαγκάκη, Σάκης Κολλάτος, Βασίλης Κορομάντζος, Αγγελή Λυκούδη Δήμητρα Ινές. Οι Μαρία Αλεβίζου (πρόεδρος 1ου διαμερίσματος), Γ.Ρωμανέας (πρόεδρος 4ου διαμερίσματος), Δανάη Βορίδη (πρόεδρος 7ου διαμερίσματος).
MANTZAROU_danezisstories_rokofyllou_iy1a206617
Οι διαμερισματικοί σύμβουλοι: Σάκης Αθανασάκης, Ροδομαρία Δομάζου, Μαρία Ζαχαροπούλου, Μαρία Κοκκινάκη, Αναστασία Αντωνιάδου και ο διευθυντής της δημοτικής αστυνομίας Γιώργος Βλάχος.

"Πλημμύρισε" από κόσμο χθες η Μαντζάρου. Πάμε για την μεγάλη νίκη την Κυριακή 21 Μαΐου. Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξή σας! Δεσμεύομαι να είμαι δίπλα σας και να γίνω η φωνή σας στην Βούλη εάν με τιμήσετε με την ψήφο σας στην Α' Αθήνας. #Anna_stin_a #Athens #neadimokratia #me_tin_anna_stin_a

Δημοσιεύτηκε από Άννα Ροκοφύλλου - Anna Rokofyllou στις Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023