Ενοχλημένος από το χθεσινό δημοσίευμα της στήλης Big Mouth του powergame.gr εμφανίστηκε ο Βασίλης Κικίλιας. Ειδικότερα η στήλη έγραφε την Τετάρτη ότι ο απερχόμενος υπουργός Τουρισμού υπέστη δεινή ήττα από τον Κυριάκο Πιερρακάκη στην Α’ Αθήνας στις εκλογές της Κυριακής και το αποτέλεσμα έχει προβληματίσει τον ίδιο. Παράλληλα έκανε λόγο και για τον προσωπικό αγώνα «εξόντωσης» του Κικίλια εναντίον του Πιερρακάκη.

Με σημερινό δημοσίευμά της η στήλη Big Mouth προσθέτει το γεγονός ότι δύο Κυριακές προ των εκλογών ο Βασίλης Κικίλιας παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Δημοκρατία», που επί τέσσερα χρόνια... βρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι και ολόκληρη τη Ν.Δ. Παράλληλα αναφέρει τη στενή σχέση του Κικίλια με το συγκεκριμένο έντυπο, το οποίο στην εβδομαδιαία βαθμολογία των υπουργών επί τέσσερα χρόνια τον είχε σταθερά πρώτο με διαφορά.

Δείτε εδώ τι έγραφε χθες η στήλη Big Mouth του powergame.gr


Το σημερινό δημοσίευμα του Βig Mouth

–Αν κάτι δεν αρέσει στον υπουργό Κικίλια, είναι η κριτική, ακόμη και όταν αυτή τον βοηθάει για να γίνει καλύτερος πολιτικός! Αυτή η αλλεργία που έχει στην κριτική ήρθε να επιβεβαιωθεί και κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας, με αφορμή ένα σχόλιο που τόλμησα να φιλοξενήσω στη στήλη. Ειλικρινά, απόρησα, αφού δεν κατάλαβα τι ακριβώς ήταν εκείνο που προκάλεσε την ενόχληση του Βασίλη. Ξαναδιαβάζοντας προσεκτικά το σχόλιο, διαπίστωσα ότι δεν υπήρχε στοιχείο υπερβολής ή ψέματος. Κάπου εκεί «μάλωσα» τον εαυτό μου που παρέλειψε από το σχόλιο το γεγονός ότι δύο Κυριακές προ των εκλογών ο Κικίλιας παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Δημοκρατία», που επί τέσσερα χρόνια βρίζει (με την καλή έννοια) τον Μητσοτάκη, τη Μαρέβα και ολόκληρη τη Ν.Δ. Όμως θα έπρεπε να είχα καταλάβει τη στενή σχέση του υπουργού με το συγκεκριμένο έντυπο, από το γεγονός ότι στην εβδομαδιαία βαθμολογία των υπουργών επί τέσσερα χρόνια ήταν σταθερά πρώτος με διαφορά.