Στον δρόμο που χάραξε η Κουμουνδούρου θα κινηθεί και η Χαριλάου Τρικούπη, καθώς μετά τις άστοχες δηλώσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ο Νίκος Ανδρουλάκης έδωσε εντολή στο γραφείο Τύπου να μη βγαίνουν στα τηλεοπτικά πάνελ όσοι δεν διαθέτουν εμπειρία και γνώση.

Αυτό σημαίνει πως η υποψήφια βουλευτής του κόμματος Ελένη Χρονοπούλου, η οποία εμφανίστηκε να χάνει τα λόγια της σε συζήτηση για τη φορολόγηση της μεσαίας τάξης, δίνοντας πάτημα στη ΝΔ να επιτεθεί στο ΠΑΣΟΚ, δεν πρόκειται να εμφανιστεί σε εκπομπές υψηλών απαιτήσεων μέχρι και τις κάλπες της 25ης Ιουνίου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προτεραιότητα στην εκπροσώπηση του κόμματος θα δοθεί στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αλλά και σε έμπειρα στελέχη με οικονομική κατάρτιση, όπως οι Νίκος Χριστοδουλάκης, Φίλιππος Σαχινίδης, Χάρης Δούκας κ.ά. Ο κίνδυνος το ΠΑΣΟΚ να πάθει «Κατρούγκαλο» είναι κάτι που από χθες έχει θορυβήσει το κόμμα.

Βέβαια η Χρονοπούλου φάνηκε πως τα μπέρδεψε επάνω στο άγχος της και δεν είπε ό,τι είπε συνειδητά και τεκμηριωμένα, όπως έκανε ο Γιώργος Κατρούγκαλος και τίναξε τον ΣΥΡΙΖΑ στον αέρα παραμονές των εθνικών εκλογών.

Δημοσιεύτηκε στην στήλη «Αλάτι και Πιπέρι» της  ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ στις 31/5