Στον Δήμο Κηφισιάς και συγκεκριμένα στην παράταξη του νυν δημάρχου Θωμάκου υπάρχει ένας αντιδήμαρχος ονόματι Αυλήτης. Μάλιστα, εκτός από αντιδήμαρχος είναι και κουμπάρος του δημάρχου. Επιπλέον όπως «διαπίστωσε» η στήλη Big Mouth του powergame.gr, στις Κυκλάδες πολιτεύεται με τη ΝΙΚΗ και μια Θεοδώρα Αυλήτη. Σύμφωνα με έγκυρες... διασταυρώσεις της στήλης, δεν πρόκειται περί απλής συνωνυμίας αλλά για δεσμό αίματος καθώς είναι αδέρφια.

Τι αναφέρει το Βig Mouth

-Στον Δήμο Κηφισιάς και συγκεκριμένα στην παράταξη του νυν δημάρχου Θωμάκου υπάρχει ένας αντιδήμαρχος ονόματι Αυλήτης. Μάλιστα, εκτός από αντιδήμαρχος είναι και κουμπάρος του δημάρχου. Σε μία από τις πολλές διαφημίσεις που κατακλύζουν το δύσμοιρο το κινητό μου διαπίστωσα ότι στις Κυκλάδες με τη ΝΙΚΗ πολιτεύεται μια Θεοδώρα Αυλήτη. Επειδή μου αρέσουν αυτά, άρχισα να ψάχνω δεξιά κι αριστερά, έχοντας ως στόχο να μάθω τι σχέση έχει ο Αυλήτης της Κηφισιάς με την Αυλήτη των Κυκλάδων. Και ψάχνοντας, έμαθα ότι είναι αδέρφια.

! Κάπου πήρε το αυτί μου ότι ένας τύπος που κινείται πέριξ του εφοπλιστή Καραγιώργη (αν δεν κάνω λάθος επαγγέλλεται και τον δημοσιογράφο) καταγράφει έναν αδικαιολόγητο πλουτισμό. Επί τη ευκαιρία, να σας πω ότι για τον Καραγιώργη κυκλοφορεί μια φήμη (που μέχρι στιγμής δεν έχει διαψευστεί) ότι διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Νάτσιο της ΝΙΚΗΣ.