Μια… αναπάντεχη έκπληξη έκρυβε η βόλτα του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου στην Πάτρα.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Παπανδρέου «έπεσε» τυχαία πάνω σε συνεργείο ισραηλινής τηλεοπτικής εκπομπής, η οποία έχει ταξιδιωτικό περιεχόμενο. Μάλιστα, του… του ζήτησαν να συμμετάσχει σε έναν εναλλακτικό διαγωνισμό μαγειρικής ως κριτής!

Ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, βρήκε μια ευκαιρία να προωθήσει την ελληνική κουζίνα κυρίως όμως, να παρουσιάσει την Πάτρα στο τουριστικό κοινό του Ισραήλ.

«Η Αχαΐα, όπως κάθε γωνιά της Ελλάδας έχει τεράστιες δυνατότητες, αρκεί να πιστέψουμε σε αυτές και να επενδύσουμε στα συγκριτικά της πλεονεκτήματα», σημειώνει στην ανάρτηση του.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Μια αναπάντεχη συνάντηση στην Μαρίνα της Πάτρας με το συνεργείο της ισραηλινής ταξιδιωτικής εκπομπής "The Best in the World" που μου ζήτησαν να συμμετάσχω σε έναν διαφορετικό διαγωνισμό μαγειρικής ως κριτής, μαζί με δύο νέα παιδιά από την Πάτρα, την Καλομοίρα και τον Δημήτρη, μου έδωσε μια μοναδική ευκαιρία να προωθήσω την πόλη μας και ολόκληρο τον νομό, ως τουριστικό προορισμό υψηλής ποιότητας, σε μια μεγάλη αγορά όπως είναι αυτή του Ισραήλ.

Η Αχαΐα, όπως κάθε γωνιά της Ελλάδας έχει τεράστιες δυνατότητες, αρκεί να πιστέψουμε σε αυτές και να επενδύσουμε στα συγκριτικά της πλεονεκτήματα.

#Αχαΐα».

Μια αναπάντεχη συνάντηση στην Μαρίνα της Πάτρας με το συνεργείο της ισραηλινής ταξιδιωτικής εκπομπής "The Best in the...

Δημοσιεύτηκε από George A. Papandreou στις Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023