Συνάντηση με πολίτες πραγματοποίησε στο Αγρίνιο ο υπ.Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη ΝΔ, Θανάσης Παπαθανάσης, όπου πλήθος κόσμου τον υποδέχτηκε εγκάρδια.

Ο κ.Παπαθανάσης τους ευχαρίστησε για την τεράστια αγάπη και εμπιστοσύνη που του έδειξαν τιμώντας τον με την ψήφο τους στις εκλογές της 21ης Μαΐου. «Δεν πρέπει κανείς να επαναπαυθεί με τα αποτελέσματα των πρώτων εκλογών. Στις 25 Ιουνίου ο τόπος μας δίνει ξανά ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία και αυτοδυναμία στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
agr2
Το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου δείχνει ότι οι πολίτες αναγνώρισαν το έργο της Νέας Δημοκρατίας την προηγούμενη τετραετία. Ο αγώνας όμως συνεχίζεται για τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις 25 Ιουνίου.
agr3__1_

Για να μην πάει χαμένη η πρόοδος που σημειώθηκε, αλλά για να συνεχιστεί με ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Για ακόμη περισσότερες και καλύτερες δουλειές, για ακόμα υψηλότερους μισθούς, για ακόμα πιο ουσιαστική κοινωνική πολιτική, για αναβάθμιση του συστήματος υγείας, για τον εκσυγχρονισμό του κράτους, για την εθνική μας κυριαρχία.
agr5

Η χώρα έχει ανάγκη από σταθερότητα, όραμα, σχέδιο και έργα. Στις 25 Ιουνίου καλούμε όλους τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες για μία ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση, με αυτοδύναμη τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας, για να προχωρήσει η χώρα μας μπροστά!».