Με την βοήθεια αλλά και την ψυχολογική υποστήριξη των εγγονιών της θα ψηφίσει αύριο στα Χανιά, η υποψήφια βουλευτής Χανίων με τη ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, όπως η ίδια δήλωσε κατά την διάρκεια της συνέντευξής της στο Zarpa Radio 89,6 και τον Δημήτρη Παππά την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα είπε: «Σήμερα κατέβηκαν και τα εγγόνια μου γιατί δεν ξέρω να ψηφίσω, δεν ξέρω αν το ξέρετε, δεν θα βρω το ψηφοδέλτιο… είναι απολύτως σίγουρα, οπότε έρχονται μόνο τα παιδιά, να με βοηθήσουν να ψηφίσω».

Σημειώνεται πως τα εγγόνια της δεν σταματούν να την εμψυχώνουν με κάθε ευκαιρία, όπως άλλωστε φαίνεται και σε φωτογραφίες της πολιτικού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παράλληλα, η κ. Μπακογιάννη απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα την Κυριακή 25 Ιουνίου:

«Να καλέσω όσους μας ακούνε να πάνε στις κάλπες, να μην θεωρήσουν τίποτα αυτονόητο, η εκλογή δεν είναι κερδισμένη μέχρι την ώρα που θα ανοίξουν οι κάλπες», ενώ σε ερώτηση του Δημήτρη Παππά σχετικά με τις φετινές διακοπές της, είπε πως εκτός από μια εβδομάδα στην Κέρκυρα, οι υπόλοιπες θα είναι στα Χανιά.