Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
mitsotakis_xrusoxoidis
Παραπολιτικά

Ορκωμοσία νέας κυβέρνησης: Ο Χρυσοχοΐδης δεν έμεινε για την καθιερωμένη φωτογραφία - Μητσοτάκης: «Βιάζεται να πιάσει δουλειά» (Εικόνες)

Από τα πλάνα που ξεχώρισαν κατά την ορκωμοσία του νέου κυβερνητικού σχήματος είναι εκείνο που καταγράφει τον… «βιαστικό» Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Τα βλέμματα της πολιτικής σκηνής, και όχι μόνο, ήταν σήμερα στραμμένα στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης Μητσοτάκη, που έλαβε χώρα το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, και του πρωθυπουργού.

Από τα πλάνα που ξεχώρισαν κατά την ορκωμοσία του νέου κυβερνητικού σχήματος είναι εκείνο που καταγράφει τον… «βιαστικό» Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

1
2
3
4

O νέος υπουργός Υγείας, αφού υπέγραψε το βιβλίο της νέας κυβέρνησης, χαιρέτισε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και αγκάλιασε τον πρωθυπουργό. Στη συνέχεια, βιαστικός, αποχώρησε από το Προεδρικό Μέγαρο χωρίς να βγάλει την καθιερωμένη φωτογραφία, την ώρα της υπογραφής, μετά την ορκωμοσία του.

Μάλιστα, από την πλευρά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε γελώντας προς τους φωτογράφους πως ο κ. Χρυσοχοϊδης «βιάζεται να πιάσει δουλειά».