Στον ΣΥΡΙΖΑ έχασαν αλλά μυαλό δεν έβαλαν και συνεχίζουν να προσβάλλουν τον ελληνικό λαό, επειδή στις κάλπες εμπιστεύτηκε τη Νέα Δημοκρατία.

Πριν από τις κάλπες της 25ης Ιουνίου ο Νίκος Ξυδάκης μιλούσε για «Σύνδρομο Στοκχόλμης» και ο Νίκος Βούτσης αξιολογούσε την εκλογική συμπεριφορά των πολιτών υπό το πρίσμα των συνεπειών της πανδημίας. Τώρα, τη σκυτάλη σε αυτή την τακτική πήρε και ο Στέφανος Τζουμάκας, ο οποίος απέδωσε στην «κακομοιριά» των Ελλήνων την ψήφο στη ΝΔ και στην τάση τους για βόλεμα.

Σε τηλεοπτική του εμφάνιση προχθές στο ART TV, ο πρώην υπουργός και πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κληθείς να απαντήσει γιατί δεν έπεισε το κόμμα του τον κόσμο και ψήφισε ΝΔ, είπε τα εξής σε αποκαλυπτικό διάλογο με δημοσιογράφο.

Σ. Τζουμάκας: Όσοι παίρνουν 700 ευρώ, επί ΝΔ έχασαν το 40% της αγοραστικής τους αξίας.
Δημοσιογράφος: Ναι, αλλά ο κόσμος ψήφισε ΝΔ.
Σ. Τζουμάκας: Βεβαίως, γιατί ήθελε να βολευτεί. Ξέρεις πώς το λένε αυτό στο χωριό μου; Κακομοιριά.

Είναι βέβαιο πως αυτή η μομφή προς το εκλογικό σώμα δεν του ξέφυγε, καθώς επανέλαβε τα περί κακομοιριάς και στην επόμενη φράση του, όταν εξηγούσε γιατί δεν έπεισε ο ΣΥΡΙΖΑ. «Όταν δεν πείθεις, ο κόσμος αναδιπλώνεται προς τη συντήρηση. Αυτά είναι μαθήματα. Εμείς τα ξέρουμε χρόνια αυτά τα μαθήματα», είπε και πρόσθεσε: «Ο κόσμος ήθελε αναδίπλωση και να βολευτεί. Κακομοιριά. Έτσι λέγεται αυτό».

Δημοσιεύτηκε στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 29/6