Το δικό της luben.tv επιχειρεί να στήσει κατόπιν εορτής η Κουµουνδούρου, καθώς τις τελευταίες ηµέρες µέσα από την πλατφόρµα isyriza.gr τροφοδοτεί τα εγγεγραμμένα σε αυτή µέλη και τους φίλους του κόµµατος µε σκωπτικά σχόλια εναντίον της κυβέρνησης της Ν.∆. και πικρόχολα βιντεάκια εναντίον των «γαλάζιων» υπουργών.

Σε ένα από αυτά, που συνοδεύεται και από σχετικά µονταρισµένα βίντεο, ο Κ. Μητσοτάκης χαρακτηρίζεται «Πινόκιο», επειδή στο παρελθόν είχε δηλώσει πως θέλει ολιγοµελές σχήµα στην κυβέρνηση, ενώ στο ενηµερωτικό σηµείωµα του isyriza.gr για το θέµα αυτό έχουν στείλει και µια φωτογραφία του προέδρου της Γκάνα µε κελεµπία, για να τον παροµοιάσουν µε τον Κ. Μητσοτάκη.

«To παρήγορο είναι ότι υπάρχουν και χειρότερα. Για παράδειγµα, ο πρόεδρος της Γκάνα των 33 περίπου εκατοµµυρίων κατοίκων, Nana AkufoAddo, σχηµάτισε το 2017 µια κυβέρνηση µε 110 υπουργούς και αναπληρωτές. Λίγα χρόνια αργότερα, ο αριθµός αυτός έφτασε τους 123 (!). Ο Nana Akufo-Addo προεκλογικά υποσχόταν ότι θα µειώσει το κόστος της κυβέρνησης. Σου θυµίζει κάτι αυτό;», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

*Δημοσιεύτηκε στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά» το Σάββατο 8 Ιουλίου 2023