Έτοιμη είναι η ομάδα του Γιάννη Σγουρού εν όψει των Περιφερειακών εκλογών, όπως ανακοινώθηκε και μέσα από τα social media του υποψηφίου Περιφερειάρχη. Και ξεκάθαρος στόχος είναι να έρθει ξανά η ελπίδα και η προοπτική στην Περιφέρεια Αττικής.



Σε αυτό το πλαίσιο, την υποψηφιότητα του ανακοίνωσε σήμερα (29/7) και ο Γιώργος Ντούρος για την Περιφέρεια Αττικής, συγκεκριμένα στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού, «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση». Ο Γ. Ντούρος, σταθερός και με συνεπή συμμετοχή του στα κοινά, στοχεύει να εγκαινιάσει μια νέα εποχή μετασχηματισμού για την Περιφέρεια Αττικής, που τόσο πολύ φαίνεται να το έχει ανάγκη.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει και ο ίδιος, η απόφασή του να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Σγουρό, έναν άνθρωπο που θυμάται κανείς για τη σημαντική συμβολή του κατά τη διάρκεια της θητείας του, αντανακλά την προτεραιότητα που δίνει στην παραγωγή έργου - όχι απλά στα λόγια. Παράλληλα υπογραμμίζει τη σημασία των περιφερειακών εκλογών, καθώς η ποιότητα ζωής στην Αττική εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις περιφερειακές πολιτικές και αποφάσεις.

«Επιδιώκω να θέσω ως προτεραιότητα της υποψηφιότητας μου, την ενίσχυση της εργασίας για τους νέους, την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, την κυκλική οικονομία, την προσβασιμότητα των ΑμεΑ και την ανοικτότητα της πληροφόρησης. Αντικείμενα δηλαδή με τα οποία ασχολούμαι ήδη όλη μου τη ζωή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιώργου Ντούρου εδώ.