Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του Νίκου Χαρδαλιά για την περιφέρεια Αττικής, στον δρόμο προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές. 

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς ενισχύει τον συνδυασμό του με πρόσωπα που έχουν ισχυρά ερείσματα στηντοπική κοινωνία και είναι καταξιωμένα στον επαγγελματικό στίβο. 

Λίγες ημέρες πριν τις επίσημες ανακοινώσεις σύμφωνα με τις πληροφορίες του parapolitika.gr τα ονόματα που έχουν κλειδώσει είναι τα εξής:

Ένα από τα δυνατά ονόματα στην παράταξη του Νίκου Χαρδαλιά είναι ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ Μπάμπης Σιάτρας, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στον Κεντρικό Τομέα. 

Ο πρώην δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης θα είναι υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα, ενώ στον Νότιο Τομέα υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος θα είναι η πρωταθλήτρια και πρόεδρος της Ενωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Βούλα Κοζομπόλη. 

Στην περιφέρεια Νήσων υποψήφιος θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά Γιάννης Βουτσινάς. Στον Κεντρικό Τομέα υποψηφιότητα θα θέσει ο Βασίλης Καπερνάρος, ενώ στον Βόρειο Τομέα υποψήφιος με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά θα είναι ο Θάνος Ασκητής.