Σε πανηγύρι στο Λεβίδι Αρκαδίας, όπου εµφανιζόταν ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης, βρέθηκε το Σάββατο το βράδυ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚΟδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Λίγες ώρες νωρίτερα είχε προκαλέσει αίσθηση η παρέµβασή του στη σύσκεψη που πραγµατοποιήθηκε στην Τρίπολη για τις περιφερειακές εκλογές, µε τη συµµετοχή και του αρχηγού του κόµµατος, Ν. Ανδρουλάκη. Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος τα είπε έξω από τα δόντια, στηλιτεύοντας τις προσωπικές στρατηγικές στελεχών που, αντί να περιφρουρήσουν την ενότητα του χώρου ενόψει των περιφερειακών εκλογών, γίνονται θεσιθήρες, συµµετέχοντας ακόµα και ως υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια αντίπαλων συνδυασµών.

Πάντως, στο Λεβίδι «δοξάστηκε», καθώς ο Γ. Τσαλίκης, στο πλαίσιο του «περάσµατος» που έκανε στα τραπέζια µε το µικρόφωνο στο χέρι, ενηµέρωσε το ακροατήριό του για τη µακρόχρονια φιλία του µε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Για όσους δεν το γνωρίζουν, ήταν συµφοιτητής της Ιατρικής µε τον Οδυσσέα στη Ρουµανία το µακρινό πλέον 1995.

Αν δεν κάνω λάθος, εκείνη την εποχή ο Ο. Κωνσταντινόπουλος ήταν και πρόεδρος του συλλόγου φοιτητών Ρουµανίας ως εκπρόσωπος της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ και ο Γ. Τσαλίκης ενεργό µέλος του συλλόγου.