Baby boom στην οικογένεια Κεφαλογιάννη. Σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», ο υφυπουργός Εθνικής Αµυνας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, και η σύζυγός του, Ειρήνη Σαράντη, θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Τόσο ο δηµοφιλής πολιτικός όσο και η γυναίκα της ζωής του κρατούν χαµηλούς τόνους και την ευχάριστη είδηση την ξέρουν µόνο οι δικοί τους άνθρωποι. Αλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια ο Γιάννης Κεφαλογιάννης έχει κρατήσει την προσωπική του ζωή µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας και ό,τι γνωρίζουµε για εκείνον αφορά την πορεία και τη δράση του στην πολιτική. Οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και περιµένουν πώς και πώς τον ερχοµό του πελαργού για να µεγαλώσει η οικογένειά τους.

Οι προετοιµασίες έχουν ήδη ξεκινήσει για το παιδικό δωµάτιο και το ζευγάρι πετάει στα σύννεφα.

Βέρες

Ο υφυπουργός Εθνικής Αµυνας και εκλεκτή της καρδιάς του ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και ενώθηκαν ενώπιον Θεού και ανθρώπων πριν από λίγες ηµέρες. Ο γάµος έγινε µε καλεσµένους συγγενείς, φίλους και συνεργάτες του ζευγαριού, ενώ πολλά ήταν και τα µέλη της κυβέρνησης που έδωσαν το «παρών».



Ανάµεσά τους και η ξαδέλφη του γαµπρού, Ολγα Κεφαλογιάννη, η οποία απαθανάτισε το ζευγάρι τη στιγµή που έβγαινε από την εκκλησία και µοιράστηκε το στιγµιότυπο µε τους followers της στο Instagram. H υπουργός Τουρισµού συνόδευσε τη φωτογραφία µε ένα «αυτοκόλλητο» µε τη φράση «Και έζησαν αυτοί καλά...».



Η ιστορία τους

Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης και η Ειρήνη Σαράντη είναι µαζί εδώ και δύο χρόνια. Γνωρίστηκαν µέσω κοινών γνωστών σε µια έξοδο για φαγητό και έκτοτε είναι αχώριστοι. Ο υφυπουργός προέρχεται από µια µεγάλη πολιτική οικογένεια της Κρήτης. Είναι ο πρώτος γιος από τα τρία παιδιά του Αχιλλέα Κεφαλογιάννη, αδερφού και στενού συνεργάτη του Γιάννη Κεφαλογιάννη. Εκλέγεται βουλευτής µε τη Νέα ∆ηµοκρατία από το 2012, ενώ στις πρόσφατες κάλπες εξελέγη πρώτος βουλευτής στον Νοµό Ρεθύµνου, συγκεντρώνοντας 11.364 σταυρούς.

Η Ειρήνη Σαράντη είναι απόφοιτη του Κολλεγίου Αθηνών, σπούδασε ∆ιεθνείς Σχέσεις στο φηµισµένο Πανεπιστήµιο Brown, ενώ στη συνέχεια συνέχισε τις µεταπτυχιακές σπουδές της παίρνοντας MBA από το Harvard Business School. Η καταξιωµένη Marketing Communications Manager τα τελευταία επτά χρόνια εργάζεται στην IYC (International Yacht Company) ως Chief Digital Officer, ενώ στην πλούσια επαγγελµατική διαδροµή της σε πολυεθνικές εταιρείες στο εξωτερικό και στην Ελλάδα έχει περάσει από τη Neutrogena U.S. και την Johnson&Johnson Hellas.

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 9/9