Εκείνη και εγώ
Εκείνη και εγώ Θανάσης Φουσκίδης Στέλλα Γκαντώνα
apostolakis_kasselakis
Παραπολιτικά

Θέμα εκπροσώπησης στη Βουλή για τον ΣΥΡΙΖΑ στην περίπτωση επικράτησης του Κασσελάκη - Πολλές οι πιθανότητες να ηγηθεί της Κ.Ο. ο Αποστολάκης

Πρόκειται για ένα πρόσωπο, εκτός των άλλων, που απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Αλέξη Τσίπρα

Θέμα εκπροσώπησης του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή θα προκύψει αυτόματα στην περίπτωση που επικρατήσει ο Στέφανος Κασσελάκης . Κι αυτό γιατί, ως γνωστόν, ο υποψήφιος πρόεδρος δεν είναι βουλευτής, άρα δεν μπορεί να βρίσκεται στα έδρανα της Βουλής. Όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr, ένα από τα πρόσωπα που φαίνεται ότι έχει πολλές πιθανότητες να ηγηθεί της Κ.Ο. είναι ο Ευάγγελος Αποστολάκης. Πρόκειται για ένα πρόσωπο, εκτός των άλλων, που απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Αλέξη Τσίπρα.

Tι αναφέρει η στήλη Big Mouth

– Στην περίπτωση που επικρατήσει ο Κασσελάκης, αυτομάτως προκύπτει θέμα εκπροσώπησης του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή. Κι αυτό γιατί, ως γνωστόν, ο υποψήφιος πρόεδρος δεν είναι βουλευτής, άρα δεν μπορεί να βρίσκεται στα έδρανα της Βουλής. Επειδή πριν πεινάσουν άρχισαν να μαγειρεύουν, ένα από τα πρόσωπα που φαίνεται ότι έχει πολλές πιθανότητες να ηγηθεί της Κ.Ο. είναι ο παλιός ναύαρχος και νυν βουλευτής Ευάγγελος Αποστολάκης. Μιλάμε περί ενός προσώπου που, εκτός των άλλων, απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του προέδρου Αλέξη Τσίπρα, ενώ διατηρεί άριστες σχέσεις με πολλά εγχώρια και όχι μόνο… συστήματα.