∆εν θα λουφάρουν τα προβεβληµένα στελέχη της «γαλάζιας» Κοινοβουλευτικής Οµάδας ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών. Οπως οι κυβερνητικοί παράγοντες, έτσι και οι ίδιοι χωρίζονται σε οµάδες, προκειµένου να σχηµατιστεί µια σειρά από κλιµάκια που θα επισκεφθούν τις 13 περιφέρειες της χώρας, για να συνδράµουν τον προεκλογικό αγώνα των υποψήφιων περιφερειαρχών που στηρίζονται από τη Ν.∆. Την οργάνωση αυτών των «οµάδων κρούσης» έχουν αναλάβει εργολαβικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και γραµµατέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.∆., Παύλος Μαρινάκης, ο γενικός διευθυντής του κυβερνώντος κόµµατος, Γιάννης Σµυρλής, ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Θανάσης Νέζης και ο γραµµατέας Οργανωτικού, Στέλιος Κονταδάκης, υπό την εποπτεία του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκου.

Εχουµε και λέµε, λοιπόν. Στη ∆υτική Μακεδονία θα ταξιδέψουν, µεταξύ άλλων, οι Κώστας Γκιουλέκας, Στέλιος Πέτσας, Γιώργος Στύλιος, Ανδρέας Κατσανιώτης και Θανάσης Παπαθανάσης. Για τα Ιόνια Νησιά και τη δύσκολη µάχη της Ρόδης Κράτσα θα σαλπάρουν ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Παππάς, ο Γιώργος Βρεττάκος, ο Βαγγέλης Λιάκος, η ∆ιονυσία Αυγερινοπούλου και το «βαρύ πυροβολικό» που λέγεται ∆ηµήτρης Αβραµόπουλος. Για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και για χάρη του Χρήστου Μέτιου θα επιστρατευθούν ανάµεσα σε άλλους οι Τάσος Χατζηβασιλείου, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Αννα Ευθυµίου, Γιώργος Γεωργαντάς και Γιώργος Σταµάτης. Στο Βόρειο Αιγαίο και δίπλα στον Αλκιβιάδη Στεφανή θα βρεθούν ο Κώστας Καραγκούνης, ο Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Κώστας Βλάσης, ο Γιάννης Ανδριανός και ο Ιάσονας Φωτήλας, ενώ για την Πελοπόννησο και την προεκλογική εκστρατεία του ∆ηµήτρη Πτωχού ετοιµάζουν βαλίτσες οι Τάκης Θεοδωρικάκος, Κώστας Τσιάρας, Θάνος Πλεύρης, Σταύρος Καλαφάτης και Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Κατά τις διήµερες ή τριήµερες επισκέψεις τους στις αντίστοιχες περιοχές, οι εν λόγω βουλευτές θα ενισχύσουν και τους υποψήφιους δηµάρχους σηµαντικών πόλεων στους οποίους έχει δοθεί χρίσµα από τη Ν.∆.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 23/9