Στην απόφαση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, να παραχωρήσει την πρώτη μετεκλογική συνέντευξη στο Star του Ομίλου Βαρδινογιάννη αναφέρεται η στήλη στήλη big mouth του powergame.gr, επισημαίνοντας πως οι διαχρονικά υποψιασμένοι συνέδεσαν τη χθεσινή εμφάνιση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και με τις στενές σχέσεις που έχει (ή είχε) ο ναύαρχος Αποστολάκης με την πανίσχυρη οικογένεια. 

Όπως σημειώνει η στήλη, στην είσοδο τον περίμενε άνθρωπος του καναλιού, ο οποίος εξεπλάγη όταν διαπίστωσε ότι μαζί με τον αρχηγό Στέφανο ήταν ο πατέρας Κασσελάκης, ο σύντροφός του, Τάιλερ, ο σκύλος τους και ο Μπάμπης Παπαδάκης του γραφείου Τύπου.

Το σημερινό δημοσίευμα του Βig Mouth

Η πρώτη συνέντευξη Κασσελάκη στο Star…

– Η απόφαση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να παραχωρήσει την πρώτη μετεκλογική συνέντευξη στο Star του Ομίλου Βαρδινογιάννη μόνο τυχαία δεν θα πρέπει να θεωρείται. Άλλωστε, ο αρχηγός Κασσελάκης έχει αποδείξει ότι αποφεύγει να αφήνει το οτιδήποτε στην τύχη του. Προφανώς μπορεί και να μην πιστεύει σε αυτήν (την τύχη). Οι διαχρονικά υποψιασμένοι συνέδεσαν τη χθεσινή εμφάνιση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και με τις στενές σχέσεις που έχει (ή είχε) ο ναύαρχος Αποστολάκης με την πανίσχυρη οικογένεια. Αν τώρα μου ζητάτε να κάνω μια εκτίμηση, θα σας πω ότι ο λόγος που βγήκε στο Star έχει να κάνει με την εκτίμηση που τρέφουν στο πρόσωπο της παρουσιάστριας του δελτίου, Μάρας Ζαχαρέα, τα περισσότερα από τα σοβαρά στελέχη της Κουμουνδούρου. Πάντως, ό,τι κι αν ισχύει, αποτελεί κοινή παραδοχή ότι αποκτά έντονο συμβολισμό η παρθενική (με την ιδιότητα του αρχηγού) εμφάνιση Κασσελάκη στο Star του Βαρδινογιάννη.

…και η συνάντηση με τον Κυριακόπουλο παρόντος του… σκύλου

– Επειδή όμως μου αρέσει ο Στέφανος σε ό,τι κάνει, φρόντισα να μάθω δυο-τρία παρασκήνια από την παρουσία του στο κτίριο που στεγάζονται τα κανάλια του Βαρδινογιάννη. Επειδή η συνέντευξη βιντεοσκοπήθηκε, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στις εγκαταστάσεις του Alpha ντάλα μεσημέρι. Στην είσοδο τον περίμενε άνθρωπος του καναλιού, ο οποίος εξεπλάγη όταν διαπίστωσε ότι μαζί με τον αρχηγό Στέφανο ήταν ο πατέρας Κασσελάκης, ο σύντροφός του, Τάιλερ, ο σκύλος τους και ο Μπάμπης Παπαδάκης του γραφείου Τύπου. Ο άνθρωπος που είχε αναλάβει την υποδοχή οδήγησε τον νέο αρχηγό στον 3ο όροφο, όπου βρίσκεται ο χώρος που η διοίκηση του καναλιού φιλοξενεί τους υψηλούς καλεσμένους. Ο οικοδεσπότης και πάντα φιλόξενος Πάνος Κυριακόπουλος περίμενε όρθιος τον υψηλό καλεσμένο. Ευδιάθετος ο Κασσελάκης, χαιρέτησε τους ευρισκόμενους στην αίθουσα Μανώλη Δραϊνάκη, Μάρα Ζαχαρέα και Aρτέμιδα Δήμου, συστήνοντας σε όλους και τους συνοδούς του. Καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας του δίπλα του είχε τον Τάιλερ και τον σκύλο του. Ακόμη και όταν άρχισε να περιοδεύει στους διαδρόμους του κτιρίου, ο σκύλος έκοβε βόλτες. Να σας πω ότι εκτός από τον Σρόιτερ, ο Κασσελάκης συνάντησε και τεχνικούς, που του κατέθεσαν αίτημα για την αλλαγή των συλλογικών συμβάσεων. Δεν ξέρω αν δεσμεύτηκε ότι θα καλύψει την όποια διαφορά προκύψει, αλλά αν κρίνω από το γεγονός ότι έβγαζε διαρκώς selfies μαζί τους, μάλλον τους ικανοποίησαν επαρκώς τα όσα άκουσαν (τους τεχνικούς) από τον Κασσελάκη. Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από τα παραπάνω, κάνω τον σταυρό μου (προχθές ήταν του Σταυρού με το παλιό), που αντί του Κυριακόπουλου δεν ήταν ο Τζίγγερ για να βιώσει αυτήν την πρωτόγνωρη συνάντηση, με τον Κασσελάκη, τον σύντροφό του, τον μπαμπά του και τον σκύλο του. Πάντως, κάτι μου λέει (δεν ξέρω τι) ότι θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με αυτά που προβλέπεται να δουν τα μάτια μας και να ακούσουν τ’ αυτιά μας.