Το ερώτηµα του 1 εκατοµµυρίου δολαρίων στο εσωτερικό του... όλου ΣΥΡΙΖΑ είναι τι έκανε παρασκηνιακά ο Αλέξης Τσίπρας πριν εκλεγεί νέος πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης.

Εχοντας µιλήσει µε κορυφαία στελέχη της «Οµπρέλας» και της οµάδας Αχτσιόγλου, µπορώ να µεταφέρω το συµπέρασµα στο οποίο κατέληξα: Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν «έσπρωξε» τον Κασσελάκη να θέσει υποψηφιότητα, αλλά δεν τον απέτρεψε, όταν αυτός του απευθύνθηκε για να ζητήσει τη γνώµη του, η οποία θα ήταν καταλυτική για την απόφασή του.

Διαβάστε ακόμα: Έφη Αχτσιόγλου: Τι χρεώνει στον Αλέξη Τσίπρα για τις εσωκομματικές του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Τι έκανε ο Αλέξης Τσίπρας με την υποψηφιότητα Κασσελάκη

Με άλλα λόγια, ο Τσίπρας το άφησε να συµβεί για λόγους που εύκολα µπορεί να υποθέσει κανείς, χωρίς να υπολογίσει αυτό που αρχικά δεν υπολόγισε κανείς, ότι µπορεί δηλαδή να κερδίσει τη µάχη για την ηγεσία. Είναι γνωστό τι µπορεί να συµβεί όταν βγει το τζίνι από το µπουκάλι...

Πάντως, στη συνάντησή τους που έγινε στη Βουλή πληροφορίες της στήλης αναφέρουν ότι ο Αλέξης, πέρα από το ότι είπε «καλή επιτυχία», έδωσε στον Στέφανο «ευχή και κατάρα» να αντιµετωπίσει τους επίδοξους «υπονοµευτές» του ακριβώς µε τον αντίθετο τρόπο από αυτόν µε τον οποίο τον αντιµετώπισαν οι ίδιοι. Με άλλα λόγια, να τους σβήσει από τον χάρτη εξαρχής!

Διαβάστε ακόμα: Το γεύμα που... έφερε κοντά τους Κασσελάκη και Τσίπρα - Ποιος γνώρισε τον πρώην στον νυν πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσιεύθηκε στο Secret στις 30/9/2023