Υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές είναι o αδερφός του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών και Εθνικής Οικονομίας, Νίκου Παπαθανάση, Δημήτρης Παπαθανάσης, ο οποίος μπήκε στη μάχη του σταυρού, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας, με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου, Δημήτρη Κάρναβου. 

Ο Δημήτρης Παπαθανάσης στο μήνυμά του εν όψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών αναφέρει: «Δεσμεύομαι να δουλέψω για όλες και όλους τους Καλλιθεάτες ανεξαρτήτως της προτίμησης τους σε πρόσωπα καθότι τα προβλήματα της πόλης μας είναι κοινά για όλους Προχωράμε όλοι μαζί για την συνέχιση του έργου του Δημάρχου μας Δημήτρη Κάρναβου. Μαζί Αλλάζουμε την Καλλιθέα! Ας το τολμήσουμε!». 

@ακόλουθοι

Δημοσιεύτηκε από Δημήτρης Παπαθανάσης - Dimitris Papathanasis στις Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2023

Ο αναπληρωτής υπουργός σε ανάρτησή του για την υποψηφιότητα του αδερφού του ανέφερε:
«Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στηρίζω ολόψυχα έναν από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους για εμένα, που στέκεται δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Τον αδελφό μου Δημήτρη Παπαθανάση που είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δημήτρη Κάρναβου στη Καλλιθέα! Καλή επιτυχία!»

Δημήτρης Παπαθανάσης - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος - «Η Καλλιθέα Αλλάζει» Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης στην εμπιστοσύνη...

Δημοσιεύτηκε από Δημήτρης Παπαθανάσης - Dimitris Papathanasis στις Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2023