Επιβεβαίωση του χθεσινού δημοσιεύματος της στήλης Big Mouth του powergame.gr έφεραν οι δηλώσεις του υπουργού Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και τον Γιώργο Κουβαρά όσον αφορά τον επικείμενο ανασχηματισμό στα νοσοκομεία.

«Περιμένουμε ένα νομοθέτημα που θα κατέβει και θα ψηφιστεί από το υπουργείο Εσωτερικών. Εκεί ήδη έχουν γίνει κάποια πράγματα. Περιμένουμε λοιπόν αυτό το νομοσχέδιο, να οριστούν τα κριτήρια μέχρι το τέλος του χρόνου, πιστεύω αρχές του 2024 θα έχουμε νέες διοικήσεις σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας με κριτήρια αντικειμενικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες η στήλη έγραφε ότι ο υπουργός Υγείας έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε δομικό ανασχηματισμό στις διοικήσεις των νοσοκομείων και επ’ αυτού έχει ενημερώσει το Μαξίμου, έχοντας λάβει τη σχετική έγκριση. 

Tι αναφέρει σήμερα το Big Mouth

- «Περιμένουμε ένα νομοθέτημα που θα κατέβει και θα ψηφιστεί από το υπουργείο Εσωτερικών. Εκεί ήδη έχουν γίνει κάποια πράγματα. Περιμένουμε λοιπόν αυτό το νομοσχέδιο, να οριστούν τα κριτήρια μέχρι το τέλος του χρόνου, πιστεύω αρχές του 2024 θα έχουμε νέες διοικήσεις σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας με κριτήρια αντικειμενικά». Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και τον Γιώργο Κουβαρά ο υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, επιβεβαιώνοντας το χθεσινό δημοσίευμα της στήλης όσον αφορά τον επικείμενο ανασχηματισμό στα νοσοκομεία. Βλέπετε, σε αυτήν τη δουλειά, πέραν των σχολίων και των προσωπικών απόψεων, όπως και να το κάνουμε μια κάποια αξία πρέπει να έχουν και οι ειδήσεις. Και εδώ θα διαβάζετε τέτοιες, οι οποίες έπειτα από λίγο είτε θα επιβεβαιώνονται είτε θα αντιγράφονται. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, και η πιστή αντιγραφή είναι μια δύσκολη δουλειά.