«Να προσχωρήσει στη ΝΔ ή να προχωρήσει στην ίδρυση μιας νέας πολιτικής κίνησης που θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στις ευρωπαϊκές εκλογές;». Αυτό είναι το δίλημμα που αντιμετωπίζει ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Α. Λοβέρδος, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες πυκνώνει τις εμφανίσεις του στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, δείχνοντας ότι δεν έχει σκοπό να αποκοπεί από τη δημοσιότητα μήτε και να μονάσει.

Διαβάστε ακόμα: Ανδρέας Λοβέρδος: Προανήγγειλε ανοιχτή συγκέντρωση τον Νοέμβριο - "Δέχομαι εισηγήσεις για προσχώρηση στη ΝΔ ή νέα πολιτική κίνηση"

Λοβέρδος και Κασσελάκης

Μέχρι και τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει, δίχως να είναι επί της αρχής προσβλητικός απέναντι στον Στ. Κασσελάκη. Την ώρα δηλαδή που ο τελευταίος δέχεται ανελέητο σφυροκόπημα εκ των έσω, βγαίνει ο Λοβέρδος και συνιστά ψυχραιμία απέναντι στο πρόσωπό του και τον ρόλο που θα κληθεί να αποδείξει ότι μπορεί να φέρει σε πέρας.

Τώρα φταίω εγώ να υποθέσω πως ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τον Κασσελάκη μπορεί στο τέλος να εξελιχθεί σε ένα φλογερό πολιτικό φλερτ ανάμεσά τους και, εκεί που περιμένουμε τον Λοβέρδο να πάει στη ΝΔ ή να ιδρύσει νέο κόμμα, στο τέλος να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ; Θα κόψει το μουστάκι του και ο Π. Πολάκης.

Διαβάστε ακόμα: Λοβέρδος για ενδεχόμενη συνεργασία με Κασσελάκη: «Η απάντηση είναι "όχι", γιατί εγώ δεν είμαι αριστερός»

Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή στις 6/10/2023