Εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα, ο Αριστείδης Καμπανός, πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη που δολοφονήθηκε από χούλιγκανς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αριστείδης Καμπανός προεκλογικά είχε δηλώσει ότι θα συμμετέχει στη διαδικασία, προκειμένου να βοηθήσει με τον δικό του τρόπο στην εξάλειψη της βίας στον χώρο του αθλητισμού.

*Διαβάστε εδώ: Απόστολος Τζιτζικώστας: Η στιγμή που μαθαίνει ότι εκλέγεται από τον πρώτο γύρο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας


Απόστολος Τζιτζικώστας: Άντλησα δύναμη από την αγάπη του κόσμου

«Έκανα την πρόταση αυτή, την οποία αποδέχθηκε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, καθώς συμπνέουμε σε αυτό το πνεύμα. Το να μειωθεί η βία στον χώρο του αθλητισμού και κυρίως μέσα στο ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ με την εκλογή μου σε αυτό το επίπεδο και να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν οι ψηφοφόροι», ανέφερε ο Αριστείδης Καμπανός, μιλώντας στο Action24.

Στη συνέχεια, ο Αριστείδης Καμπανός ευχαρίστησε τον εκ νέου εκλεγμένο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, αλλά και όλους όσους τον στήριξαν με την ψήφο τους.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση από το πού θα ξεκινήσει την προσπάθειά του αυτή ανέφερε: «Θα προσπαθήσω να έρθω σε επαφή με τα προεδρεία και των δύο ομάδων, προκειμένου να βρούμε κοινές γραμμές και να συμπλέξουμε σε αυτόν τον αγώνα. Να βρούμε ουσιαστικά μία φόρμουλα, ώστε οι φίλαθλοι να βλέπουν τον αγώνα χωρίς να καταλήγουμε σε έκτροπα».

«Είναι ένα στοίχημα, για τον λόγο αυτό ζήτησα και την ψήφο από τους συμπολίτες μου. Είναι ένα στοίχημα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε γιατί υπάρχει θέληση μέσα στην κεντρική Περιφέρεια. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι και των δύο σωματείων πως θέλουν να προσφέρουν ένα προϊόν που λέγεται ποδόσφαιρο», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο Αριστείδης Καμπανός τόνισε ότι άντλησε δύναμη να ασχοληθεί με τα κοινά και να ξεκινήσει αυτήν την προσπάθεια από την αγάπη και τη συμπαράσταση που λαμβάνει από τον κόσμο.

«Από την αγάπη του ίδιου το κόσμου, οι οποίοι μου συμπαραστάθηκαν τις δύσκολές αυτές στιγμές και την οικογένειά μου. Άντλησα δύναμη από την αγάπη του κόσμου», είπε χαρακτηριστικά.