Καμίνης στη θέση του Καμίνη φαίνεται πως θέλει να γίνει ο εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ στον δήμο Αθηναίων, Χάρης Δούκας μετά τη στήριξη της υποψηφιότητάς του από τον Κώστα Ζαχαριάδη μετά τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων βλέπει το κτίριο της πλατείας Κοτζιά ως εφαλτήριο για το άλμα στην ηγεσία της Κεντροαριστεράς.

Πάντως, το χθεσινό δημοσίευμα της στήλης Big Mouth του powergame.gr, δημιούργησε και ένα μικρό θεματάκι στη Χαριλάου Τρικούπη, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να αξιολογεί την πληροφορία που θέλει τον Χάρη Δούκα να «φλερτάρει» μέχρι και την καρέκλα του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ. Προς αποφυγήν ενός τέτοιου ατυχήματος, ο Νίκος Ανδρουλάκης αποφάσισε να εντάξει τον Χάρη Δούκα στην ευρωλίστα του ΠΑΣΟΚ.

Tι αναφέρει η στήλη Big Mouth

- Αν υπήρξε ένας κακός δήμαρχος στην Αθήνα, αυτός φέρει το ονοματεπώνυμο Γιώργος Καμίνης. Αν δεν τον θυμάστε, πρόκειται για έναν τύπο που δεν σας κρύβω ότι μοιάζει σε πολλά με αυτόν τον ωραίο του ΠΑΣΟΚ, Χάρη Δούκα, που τον τελευταίο ενάμιση μήνα αποφάσισε να… σώσει την Αθήνα. Ο «πράσινος» υποψήφιος, που από χθες πασπαλίστηκε και από μπόλικο ροζάκι, μετά τη στήριξη της υποψηφιότητάς του από τον εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη, θέλει να γίνει Καμίνης στη θέση του Καμίνη. Το παλικάρι, που έχει (και φαίνεται) μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, βλέπει το κτίριο της πλατείας Κοτζιά ως εφαλτήριο για το άλμα στην ηγεσία της Κεντροαριστεράς. Ό,τι ονειρευόταν και δεν μπόρεσε (ποτέ) να το πραγματώσει ο γίγαντας Καμίνης. Επειδή όμως ο δήμος της Αθήνας δεν είναι χώρος ικανοποίησης προσωπικών φιλοδοξιών, έχω τη βεβαιότητα ότι οι Αθηναίοι θα του γυρίσουν την πλάτη. Εκτός κι αν νοσταλγούν (που δεν νομίζω) τις μέρες και κυρίως τις αστειότητες της διακυβέρνησης του Καμίνη. Πάντως, άθελά μου δημιούργησα και ένα μικρό θεματάκι στη Χαριλάου Τρικούπη, με τον πρόεδρο Ανδρουλάκη να αξιολογεί την πληροφορία που θέλει τον Δούκα να φλερτάρει μέχρι και την καρέκλα του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ. Προς αποφυγήν ενός τέτοιου ατυχήματος, ο αρχηγός Νίκος αποφάσισε να τον στείλει στην εξορία και συγκεκριμένα να τον εντάξει στην ευρωλίστα του ΠΑΣΟΚ. Όχι τίποτε άλλο, δεν θέλει να τον έχει στα πόδια του.