Ένταση υπήρξε στην εκλογική εκπομπή του MEGA, καθώς «αντάλλαξαν πυρά» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, με τη Ράνια Τζίμα να προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα.

«Εγώ αν κατάλαβα καλά από τα αρκετά λεπτά που ακούω τον κ. υπουργό με προσοχή…», ξεκίνησε να λέει ο Χρήστος Γιαννούλης, με τη Ράνια Τζίμα να αναρωτιέται αν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άφησε αιχμές για την ίδια.

«Όχι, όχι! Το αντίθετο. Επιβεβαιώνεται μία λαϊκή σοφία που λέει ”τα δικά μου, δικά μου και τα δικά σου δικά μου”, δηλαδή η Νέα Δημοκρατία κατέβηκε με 13 υποψήφιους περιφερειάρχες και 6 στον πάγκο. Γιατί αυτό κρίνεται. Αυτό γίνεται στην ουσία. Άρα εξάγονται πολιτικά συμπεράσματα που δεν ξέρω αν πρέπει να τα δούμε κατά περίπτωση ή ανά περιφέρεια», συνέχισε να λέει ο Χρήστος Γιαννούλης και σημείωσε πως από αυτήν την εικόνα καταλαβαίνει πως «έχουν πολλή δουλειά».

«Εύχομαι να υπάρχει ένα δείγμα αποδοκιμασίας της τακτικής που ακολουθήθηκε από τον κ. Αυγενάκη και λοιπούς συγγενείς, με ωμούς εκβιασμούς. Ακόμα τσαλαβουτάνε στις λάσπες και τους λες ότι ”η ψήφος της Κυριακής θα επηρεάσει ή θα κρίνει το χρονοδιάγραμμα των όσων έχουμε αποφασίσει για την κρατική αρωγή”. Δεν έχω άλλο όρο να το χαρακτηρίσω ως κυνικό πολιτικό εκβιασμό», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ράνια Τζίμα ρώτησε τότε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου αν έκαναν πολιτικό bullying στους ανθρώπους της περιφέρειας.

«Όχι bullying! Εκβιασμό κανονικό έκαναν», τόνισε ο κ. Γιαννούλης, με τον κ. Οικονόμου να απαντά: «Ούτε κανένας έκανε bullying, ούτε εκβιασμό. Οι κοινωνίες δεν ανέχονται το οποιοδήποτε bullying. Η συζήτηση αυτή σκόπιμα διαστρεβλώνει κάποια πράγματα».

«Σας μετέφερα αυτά που είπε ο κ. Αυγενάκης», επέμεινε ο κ. Γιαννούλης με τον κ. Οικονόμου να απαντά: «Η ΝΔ θα συνεργαστεί με όσους επιλέξουν οι πολίτες να τους εκπροσωπήσουν» και πρόσθεσε πως «κανένας εκβιασμός δεν έγινε πουθενά».