Στη δεύτερη πατρίδα του, στις ΗΠΑ, βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος έφυγε πριν από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εκτός από το να διευθετήσει θέματα που έχουν να κάνουν με τη ζωή και τις δουλειές του, θα έχει συναντήσεις με μέλη του Κογκρέσου, της Ομογένειας αλλά και της Αρχιεπισκοπής.

Διαβάστε ακόμα: Στέφανος Κασσελάκης: Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο βρίσκεται στις ΗΠΑ

O ποδοσφαιρικός αγώνας του Κασσελάκη με την ομάδα της «Αυγής»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, πάντως, πριν φύγει, το Σάββατο έδειξε τις ικανότητές του και στο ποδόσφαιρο, αφού πήρε μέρος στον φιλικό αγώνα που έδωσε η ομάδα της «Αυγής» με εκείνη του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε τις 8.30 το πρωί για να κάνει προθέρμανση και αγωνίστηκε 70 λεπτά ως χαφ. Για την ιστορία, η φιλική αναμέτρηση ολοκληρώθηκε ισόπαλη, με σκορ 3-3. Το μεσημέρι του Σαββάτου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρέθεσε γεύμα στην ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ που τον στήριξε στην εσωκομματική μάχη για την αρχηγία του κόμματος. Στην περιοχή της Σταμάτας περισσότερα από τριάντα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έφαγαν παϊδάκια και απόλαυσαν χύμα κρασί, γιορτάζοντας τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο Κασσελάκης στο Ηρώδειο

Την Παρασκευή δε το βράδυ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε μαζί με τον σύντροφό του, Τάιλερ, στο Ηρώδειο, προκειμένου να παρακολουθήσουν την παράσταση του Σταμάτη Κραουνάκη «Έρως ανίκατε μάχαν». Μάλιστα, κατά την είσοδό τους στο Ηρώδειο ο Σταμάτης Κραουνάκης ήταν ήδη στη σκηνή και τους υποδέχθηκε θερμά και τους δύο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Καλώς τον πρόεδρο, καλώς τον Τάιλερ».