Σφοδρή επίθεση στον απερχόμενο περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, εξαπέλυσε ο εκλεγμένος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας. Αν και πέρασαν οι εκλογές, οι κόντρες καλά κρατούν μεταξύ υποψηφίων.

Διαβάστε ακόμα: Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 – Κώστας Αγοραστός: Πώς έχασε την Περιφέρεια Θεσσαλίας το φαβορί

Δημήτρης Κουρέτας: "Η κατάσταση δεν είναι καλή στη Θεσσαλία. Κάποια έργα για αναχώματα σταμάτησαν"

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Κουρέτας μίλησε στον ΣΚΑΪ λέγοντας: «Η κατάσταση δεν είναι καλή στη Θεσσαλία. Κάποια έργα για αναχώματα σταμάτησαν από την περιφέρεια. Περιμένω μια επίσημη ενημέρωση, καθώς δεν έπρεπε να γίνει αυτό. Τα έργα σταμάτησαν το πρωί της Δευτέρας. Περιμένω να έρθει η υπεύθυνη τεχνικής υπηρεσίας της περιφέρειας για να με ενημερώσει, γιατί δεν μου άρεσε αυτό που έγινε», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Ακόμα κι αν τελείωσαν τα χρήματα, θα έπρεπε να υπάρχει μια επίσημη ενημέρωση. Όπως και να έχει, όμως, πρέπει να έχεις φροντίσει γι' αυτά είτε εκλεγείς είτε όχι».

«Η Θεσσαλία παραμένει απροστάτευτη μπροστά σε μια νέα κακοκαιρία. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Δεν μπορεί να πάρει κανείς ένα μαγικό ραβδί. Μετά τη συνάντησή μου με τον πρωθυπουργό περιμένω μια ανάλυση για να μπορώ να ενημερώσω και τον κόσμο», ανέφερε ακόμη ο Δημήτρης Κουρέτας.

Στη συνέχεια, στην εκπομπή βγήκε και ο πρόεδρος του Βλοχού, κ. Κουκάς, και σημείωσε πως «αν τα χρήματα που έφταναν ήταν για 4-5 ημέρες, γιατί δεν μας το είπαν; Έχουν σταματήσει όλα τα έργα για τα αναχώματα, δεν μπορώ να ξέρω το γιατί».

Κώστας Αγοραστός: "Με ψέματα πορεύτηκε την προεκλογική περίοδο, με ψέματα συνεχίζει να πορεύεται και τώρα ο κ. Κουρέτας"

Λίγη ώρα αργότερα, στον αέρα της εκπομπής παρενέβη ο Κώστας Αγοραστός, υπερασπίζοντας το έργο του και σημείωσε πως τα έργα συνεχίζονται κανονικά.

Ειδικότερα, ο Κώστας Αγοραστός είπε: «Με ψέματα πορεύτηκε την προεκλογική περίοδο, με ψέματα συνεχίζει να πορεύεται και τώρα ο κύριος Κουρέτας. Δουλεύουν κανονικά τα μηχανήματα και μπορεί να πάει ο πρόεδρος του Βλοχού να τα δει. Αν τα μηχανήματα σταματήσουν μια ημέρα δεν είναι διακοπή των έργων. Έχουμε 90 μηχανήματα στη Μαγνησία και 42 στον Κραυσίδωνα. Λένε ότι δεν κάνουμε έργα και έχουμε μηχανήματα παντού σε Μαγνησία, Καρδίτσα και Τρίκαλα. Θα σας στείλω και βίντεο να το δείτε. Συνεχίζουν κανονικά τα έργα».

«Στο μέλλον θα υπάρχει πρόβλημα χρηματοδότησης, είναι δεδομένο», προσέθεσε ο Κώστας Αγοραστός στη συνέχεια.