Το χιούμορ του επιστράτευσε ο βουλευτής της ΝΔ στην Α' Θεσσαλονίκης Στράτος Σιμόπουλος για να διασκεδάσει τις δυσάρεστες εντυπώσεις και την ταλαιπωρία που θα αντιμετωπίσουν οι Θεσσαλονικείς με το έργο της κατασκευής του Flyover στη συμπρωτεύουσα. Κάπως έτσι θυμήθηκε τους Ιταλούς.


H ανάρτηση του Στράτου Σιμόπουλου στο Tik Tok για τον Flyover 

Όπως ανήρτησε με βιντεάκι στο Τik Τok, ρωτήθηκε από κάτοικο της πόλης για την ταλαιπωρία που θα βιώσουν οι οδηγοί: «Κύριε Σιμοπούλε, θα περάσουμε δύσκολα, τι λέτε;».

Και ο βουλευτής της ΝΔ στην Α' Θεσσαλονίκης, ηλεκτρολόγος μηχανικός και γνώστης του αντικειμένου, απάντησε με χιούμορ: «Το λέω από την αρχή ότι θα περάσουμε δύσκολα και επικαλούμαι και το εξής κλασικό παράδειγμα. Πριν 20-25 χρόνια είχα επισκεφθεί το Μιλάνο, τότε γινόταν οι επεκτάσεις του μετρό στην πόλη. Οι Ιταλοί λοιπόν, που έχουν και πολλή πλάκα, έγραψαν προειδοποιητικές πινακίδες στα ιταλικά στις περιφράξεις του μετρό: "Συγγνώμη που σας τα σπάμε, αλλά θα μας ευγνωμονείτε"».

Από την Παρασκευή στήθηκε το πρώτο εργοτάξιο στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης για την κατασκευή του Flyover, με μία λωρίδα να κλείνει στο ρεύμα προς ανατολικά και πολλά προβλήματα να προκαλούνται με έντονο μποτιλιάρισμα. Τα έργα αναμένεται να συνεχιστούν και σήμερα.
@stratossimopoulos Συγγνώμη που σας τα σπάμε!! #simopoulos #nd #flyover #thessaloniki ♬ πρωτότυπος ήχος - Stratos Simopoulos