Η κοινή τους αγάπη για τον Ολυµπιακό όχι µόνο τους έφερε πιο κοντά, αλλά έγιναν και ζευγάρι. Ο λόγος για την πανέµορφη υφυπουργό Παιδείας, ∆όµνα Μιχαηλίδου, και τον καταξιωµένο ψυχίατρο Λεωνίδα Μαντωνάκη. Η υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευµάτων και Αθλητισµού φροντίζει να κρατά την προσωπική της ζωή, µετά την εµπλοκή της µε την πολιτική, µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας. Ωστόσο, σε συνέντευξή της τον περασµένο Ιανουάριο είχε αποκαλύψει πως βρίσκεται σε σχέση, δίχως να αποκαλύψει το όνοµα του συντρόφου της.

Οµως, µια εµφάνισή της στο ΣΕΦ, στο ντέρµπι Ολυµπιακός-Μπαρτσελόνα, για τη Euroleague, πυροδότησε τις φήµες που την ήθελαν να είναι σε σχέση µε τον Λ. Μαντωνάκη. Αξίζει να σηµειωθεί ότι η ∆όµνα Μιχαηλίδου µαζί µε τον Λεωνίδα Μαντωνάκη έχουν παρευρεθεί σε αγώνες στο «Καραϊσκάκη» και στο ΣΕΦ παρακολουθώντας µε αγωνία τις προσπάθειες της αγαπηµένης τους οµάδας και πανηγυρίζοντας τις επιτυχίες της.

Ποιος, όµως, είναι ο Λεωνίδας Μαντωνάκης, που έκλεψε την καρδιά της µελαχρινής Πειραιώτισσας µε τα πράσινα µάτια; Ο Λεωνίδας Μαντωνάκης είναι ψυχίατρος στην Α’ Πανεπιστηµιακή Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινήτειου Νοσοκοµείου, ενώ έχει και δικό του ιατρείο στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριµένα στο Κολωνάκι. Γεννήθηκε στην Αθήνα, αποφοίτησε από τη Σχολή Μωραΐτη και στη συνέχεια από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστηµίου Αθηνών, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση.

Εξειδικεύθηκε στην Ψυχιατρική στο Αιγινήτειο και µετεκπαιδεύθηκε στο Massachusetts General Hospital Athinoula Martinos Center for Biomedical Imaging της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστηµίου Harvard, στη Βοστώνη.

-Φωτοραφία άρθρου: NDP

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 11/11