Η συνάντηση και το δείπνο του Αλέξη Τσίπρα και του Γαβριήλ Σακελλαρίδη σε μια ταβέρνα στη Νέα Σμύρνη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να βρει τον δρόμο του μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και τις αποχωρήσεις που ακολούθησαν.

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας περιέγραψε τη συνάντηση, αναφέροντας ότι οι δύο άνδρες παρήγγειλαν φαγητό, όπως όλοι οι άλλοι πελάτες. Το δείπνο περιλάμβανε παϊδάκια, σαλάτες, πατάτες, φέτα, και τζατζίκι. Ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, ήταν ευγενικός και είχε συνομιλία με τον κόσμο ρωτώντας πως πάνε τα πράγματα.

Ήρθε πρώτη φορά εδώ στο μαγαζί. Ήρθε να χαλαρώσει. Ήταν ευγενικός μαζί μας και εμείς ευγενικοί μαζί του. Έκατσε περίπου 1,5 ώρα. Ήρθε μαζί με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη που είναι πελάτης στο μαγαζί”, είπε αρχικά ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha.

Μάλιστα σε σχετικό ερώτημα της ρεπόρτερ για το εάν ο πρώην πρωθυπουργός άφησε πουρμπουάρ, εκείνος αποκρίθηκε θετικά και απάντησε πως άφησε το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ.