Τα εύσημα στους υπαλλήλους της Βουλής, απένειμε ο πρόεδρος του Σώματος, Κωνσταντίνος Τασούλας κατά την συνεδρίαση επί του Σχεδίου του Προϋπολογισμού Δαπανών της Βουλής, οικονομικού έτους 2024.

Ο κ. Τασούλας μιλώντας από τα έδρανα της πτέρυγας της ΝΔ, τόνισε ότι «Η Βουλή δεν είναι μια δημόσια υπηρεσία όπως όλες. Η Βουλή εργάζεται μέχρις πέρατος. Τι σημαίνει μέχρις πέρατος; Σημαίνει ότι οι υπάλληλοι της Βουλής είναι εδώ μέχρι την ώρα που θα τελειώσει και η τελευταία κοινοβουλευτική μας δραστηριότητα, η οποία δεν είναι μόνο στην Ολομέλεια -χθες τελειώσαμε στις 21.00΄, μεθαύριο που θα είναι οι Πολιτικοί Αρχηγοί μπορεί να τελειώσουμε στις 23.00΄- αλλά και μέχρι πέρατος όλων των επιτροπών οι οποίες συνεδριάζουν στη Βουλή, σε άλλες Αίθουσες».

Ο κ. Τασούλας τόνισε με έμφαση πως «δεν υπάρχει άλλη δημόσια υπηρεσία η οποία να έχει αυτό το ωράριο και αυτές τις απαιτήσεις, οι οποίες καμιά φορά είναι και ζογκλερικές για να συνδυαστούν ταυτόχρονες απαιτητικές συνεδριάσεις πολλών επιτροπών με την Ολομέλεια».

Μάλιστα ο πρόεδρος της Βουλής ανέφερε πως «υπάρχουν περιθώρια να έχουμε διευθετήσεις σε δίκαια και λογικά αιτήματα του προσωπικού, πάνω σε θέματα θεσμικά και άλλα. Και με την ψήφιση του Προϋπολογισμού πιστεύω ότι ήρθε αυτή η ώρα και νομίζω πως αξίζει να προχωρήσουμε σε τέτοιες εξελίξεις» ενώ έδωσε τα συγχαρητήρια του, στον Σύλλογο των Υπαλλήλων της Βουλής για την εντυπωσιακή γιορτή της 28ης Οκτωβρίου. «Θα ήθελα να συγχαρώ το Σύλλογο και για την τελευταία εντυπωσιακή εκδήλωσή του για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Όσα χρόνια είμαι εγώ εδώ και είμαι φευ πολλά -φευ για την ηλικία μου και όχι για την πατρίδα- δεν έχει ξαναγίνει τόσο εντυπωσιακή και τόσο πλούσια και συγκινητική εκδήλωση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου» συμπλήρωσε ο κ. Τασούλας.