Την αμέριστη στήριξη προς το πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη συνεχίζει να δίνει ο Παύλος Πολάκης. Κάνοντας retweet την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής Χανίων σχολιάζει με τη σειρά του τα στατιστικά στοιχεία για τις νέες εγγραφές και τις αποχωρήσεις στο κόμμα, που παράθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη στην οποία αναφέρει ότι τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν έχουν μειωθεί, αλλά έχει αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός τους, ο Παύλος Πολάκης σημειώνει με νόημα ότι τα «δραματικά ρεπορτάζ» των μέσων ενημέρωσης που κάνουν λόγο για διάλυση του «ΣΥΡΙΖΑ», «είναι ο ευσεβής πόθος όχι η πραγματικότητα!».


Διαβάστε ακόμη: ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης κάνει σκέψεις για Πολάκη - Θα αποτελέσει ''βαρίδιο'' αν θέλει να απευθυνθεί στο πολιτικό κέντρο

Ωστόσο, παρά τη στήριξη του «αψύ Σφακιανού» στον κ. Κασσελάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΖΑ έχει αρχίσει να κάνει «πονηρές» σκέψεις όσον αφορά την παρουσία του στο κόμμα. Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνεται στην στήλη Big Mouth του powergame.gr αν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να απευθυνθεί στο πολιτικό κέντρο, ο τελευταίος που διασφαλίζει κάτι τέτοιο είναι ο Παύλος Πολάκης.