Πραγµατικά για λύπηση ήταν -όχι για τον ίδιο, αλλά για τους απόντες- η εικόνα του Σωκράτη Φάµελλου στη Βουλή (στο πλαίσιο της συζήτησης για τη Θεσσαλία) να κάθεται κυριολεκτικά µόνος κι έρηµος στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ, ελάχιστα λεπτά πριν από τη δευτερολογία του πρωθυπουργού. Τα parapolitika.gr δηµοσίευσαν το σχετικό στιγµιότυπο, το οποίο σίγουρα θα µείνει στην ιστορία, µέχρι τη στιγµή που φιλοτιµήθηκε ο ναύαρχος Αποστολάκης να πάει να κάτσει δίπλα στον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Οµάδας της Κουµουνδούρου.

Δείτε εδώ: Βουλή: Εικόνα… εγκατάλειψης στην πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ – Μόνος του στα κοινοβουλευτικά έδρανα ο Φάμελλος (Εικόνες)

___________________2023-11-28_122548
Oπως και να 'χει, ο Θεσσαλονικιός δίνει τη µάχη του σχεδόν ηρωικά, έτσι, για να επιβεβαιωθούν κι αυτοί που έλεγαν ότι στην αξιωµατική αντιπολίτευση είχαν µπροστά τους τον διάδοχο του Τσίπρα, αλλά τον έφαγαν τα κυκλώµατα... Για να καταλάβετε το όλο σκηνικό, δείτε αυτήν τη φωτογραφία, όπου ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης δεν πίστευαν στα µάτια τους µε αυτά που έβλεπαν, έχοντας µάλιστα κι έναν µίνι σχετικό διάλογο µεταξύ τους... Και στη διάρκεια της οµιλίας του Φάµελλου, ωστόσο, στο Κοινοβούλιο τα πράγµατα δεν ήταν καλύτερα, αφού δεν την παρακολούθησαν περισσότεροι από 15 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα, έτσι, για το τυπικό του πράγµατος, να ρωτήσουµε µήπως θα έπρεπε να δώσει το «παρών» και ο Αλέξης Τσίπρας για λόγους θεσµικής τάξεως και να δώσει και το καλό παράδειγµα στους υπολοίπους; Ή όλη του η δραστηριότητα αυτό το διάστηµα θα αναλωθεί στις παρασκηνιακές συναντήσεις µε στελέχη που άλλοτε έπιναν νερό στο όνοµά του και τώρα απλώς δεν τον λαµβάνουν υπ’ όψιν τους;

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 25/11