Σε μια απολαυστική κρητική βραδιά βρέθηκαν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Νότιο Τομέα της Β' Αθηνών και μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος μαζί με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά και πολλούς άλλους βουλευτές στο εστιατόριο «Πασιφάη» στη Γλυφάδα.

Οι δύο πολιτικοί βρέθηκαν στο γνωστό εστιατόριο που φημίζεται για την κρητική κουζίνα και την κρητική μουσική και απόλαυσαν μια βραδιά γεμάτη πολλή πολιτική, κρητικές γεύσεις, κρασί, ρακή και μαντινάδες.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ο γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, όλη παρέα απόλαυσε τη βραδιά. Η διάθεση ήταν πολύ καλή, το τραπέζι ήταν γεμάτο με κρητικούς μεζέδες, ενώ δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν μαζί με χορευτικό σύλλογο από την Κρήτη

«Σήμερα σε μια υπέροχη κρητική βραδιά μαζί με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά και πολλούς συναδέλφους βουλευτές», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Νότιο Τομέα της Β' Αθηνών και μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.




Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου

«Σήμερα σε μια υπέροχη κρητική βραδιά μαζί με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά και πολλούς συναδέλφους βουλευτές από διάφορους νομούς της χώρας στο εστιατόριο «Πασιφάη» στη Γλυφάδα» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Νότιο Τομέα της Β' Αθηνών και μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.