Η Αλέκα Παπαρήγα σπανίως εμφανίζεται δημόσια πλέον, το έκανε όμως για χάρη του Δημήτρη Κουτσούμπα και είπε πολλά και διάφορα, από τα οποία ξεχώρισαν οι «μπηχτές» στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Η κυρία Παπαρήγα, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 με φιλοξενούμενο τον κ. Κουτσούμπα, κλήθηκε να σχολιάσει τα έως τώρα πεπραγμένα του νυν γραμματέα και δεν κρατήθηκε: «Η ανάδειξή του ήταν απολύτως φυσιολογική. Δεν ήταν διάττων αστέρας ούτε πήρε από κανέναν κανένα δαχτυλίδι. Συγκέντρωνε και συγκεντρώνει ακόμα, βεβαίως, όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που το Κομμουνιστικό Κόμμα θέτει για να γίνει κάποιος γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής», τόνισε σε μια αποστροφή που απευθυνόταν εμφανώς στον κ. Κασσελάκη, ο οποίος εμφανίστηκε μεν από το πουθενά, αλλά όλη η δημοσιογραφική και πολιτική πιάτσα βοά πως είχε τη στήριξη της πρώην ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ κλήθηκε να σχολιάσει την αλλαγή ρητορικής από την «ξύλινη» δογματική στην απλή, συχνά χιουμοριστική γλώσσα που χρησιμοποιεί: «Ούτε εταιρεία έχουμε ούτε τέτοια σχήματα ποτέ χρησιμοποιήσαμε. Είναι ο Κουτσούμπας. Αυτός είμαι... Αλλά δεν θα συμφωνήσω ότι είναι η πρώτη φορά που κομμουνιστής έχει τέτοιο λόγο. Να θυμίσω πως αντίστοιχα πράγματα έλεγαν και για τον Χαρίλαο Φλωράκη και για την Αλέκα Παπαρήγα. Και για τις ατάκες τους και για τη... γλώσσα την κατανοητή», σημείωσε ο κ. Κουτσούμπας.

Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή