Σε νυχτερινή θαλάσσια περιπολία με το Λιμενικό στον ακριτικό Άη Στράτη συμμετείχε ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Παππάς, συνοδευόμενος από  τον βουλευτή Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας Χαράλαμπο Αθανασίου.

Η θαλάσσια περιπολία ξεκίνησε στις 10:30 το βράδυ από το λιμάνι της Μυτιλήνης και ολοκληρώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα. Καθ΄όλη τη διάρκεια της περιπολίας, ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Παππάς, και ο βουλευτής της ΝΔ, Χαράλαμπος Αθανασίου, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά πώς επιχειρούν στο πεδίο τα στελέχη του Λιμενικού που βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση για τη θωράκιση των θαλάσσιων συνόρων της Ελλάδας, με τις μεταναστευτικές ροές να έχουν αυξηθεί τους προηγούμενους μήνες.

Giannis_Pappas_Ifipourgos_Nautilias_Peripolia_Limeniko1

Ο υφυπουργός Γιάννης Παππάς, κατά τη διάρκεια της δίωρης θαλάσσιας περιπολίας, έδειξε ενδιαφέρον για το επιχειρησιακό κομμάτι και ζήτησε να ενημερωθεί λεπτομερώς για την δραστηριότητα του Λιμενικού Σώματος.

Giannis_Pappas_Ifipourgos_Nautilias_Peripolia_Limeniko2

Να σημειωθεί ότι η ημέρα της περιπολίας, στην οποία έλαβε μέρος ο Γιάννης Παππάς, ήταν η πρώτη που το περιπολικό ανοικτής θαλάσσης «060 – Φούρνοι» είχε εφοδιαστεί με καινούργιες ειδικές κάμερες, που συμβάλλουν στην αποτελεσματικότητα του έργου του Λιμενικού.

Giannis_Pappas_Ifipourgos_Nautilias_Peripolia_Limeniko3

 
Ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Παππάς, αφού ευχαρίστησε τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος για τις υπηρεσίες που παρέχουν στην ελληνική κοινωνία, τους ευχήθηκε καλή δύναμη στη δύσκολη αποστολή του και καλές γιορτές για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Δείτε βίντεο: