Μετά την απογοήτευση από την πολιτική και την ολιγόμηνη παραμονή της στον ΣΥΡΙΖΑ, η Πόπη Τσαπανίδου δείχνει να εκπληρώνει ένα όνειρο ζωής.

Μετά τη βαριά διπλή ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, η Πόπη Τσαπανίδου δήλωσε την παραίτησή της στον τότε πρόεδρο του κόμματος και από εκείνη τη στιγμή έδωσε χώρο και χρόνο στην προσωπική της ζωή.

Η Τσαπανίδου διέσχισε με πλοίο τον Ατλαντικό


Ειδικότερα, η δημοσιογράφος πρόσφατα επέλεξε να διασχίσει τον Ατλαντικό με πλοίο, εκπληρώνοντας έναν προσωπικό στόχο. Στην συγκεκριμένη ανάρτηση στην οποία ανφέρεται σε αυτόν τον "στόχο ζωής", κάνει και ένα σχόλιο με πολιτική χροιά:

«Όπως ακριβώς και στη ζωή, την καταιγίδα διαδέχτηκαν καλύτερες μέρες. Τα μποφόρ έπεσαν στα 7 και σήμερα βλέπω την πιο ήρεμη θάλασσα της τελευταίας εβδομάδας.Τι ωραίο, να τσεκάρεις ως ολοκληρωμένους, στόχους ζωής. Καλά ταξίδια, σε όλους. Κυριολεκτικά και μεταφορικά», σημειώνει μεταξύ άλλων 



Πρόσφατα η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο βίντεο από πανέμορφες παραλίες, χωρίς να δίνει περαιτέρω πληροφορίες. Αυτές οι παραλίες πιθανότατα βρίσκονται σε κάποιο εξωτικό νησί της Καραϊβικής ή ακόμα και σε μη νησιωτικές χώρες που βρέχονται από αυτή τη θάλασσα, όπως το Μεξικό.