Το πέρασµα της Πόπης Τσαπανίδου από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν σύντοµο και άδοξο.

Τα στελέχη του δεν την αποδέχτηκαν ποτέ και δεν την αποχαιρέτησαν καν, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας, που επένδυσε σε αυτήν, δεν της εξασφάλισε µια θέση στη Βουλή, καθώς την έβαλε στην τέταρτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, που, λόγω του χαµηλού εκλογικού ποσοστού, αποδείχθηκε µη εκλόγιµη.

Έτσι, η «έλα µε φόρα» πρώην εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ έµεινε εντελώς ξεκρέµαστη και παραιτήθηκε αµέσως µετά την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία.

*Διαβάστε εδώ: Κώστας Ζαχαριάδης: Έτοιμος να αναλάβει πρωτοβουλία συνεννόησης των αυτοδιοικητικών δυνάµεων των ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και "Νέας Αριστεράς"

Με τις αναρτήσεις της έκανε γνωστό ότι διέσχισε µε πλοίο τον Ατλαντικό πραγµατοποιώντας ένα όνειρο ζωής και παίρνοντας απόσταση από την εγχώρια πραγµατικότητα, που, ειδικά για τον ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζεται από µιζέρια.

Η στήλη γνωρίζει ότι η Πόπη Τσαπανίδου δεν έχει κλείσει οριστικά την πόρτα στην πολιτική.

Θα το καταλάβουµε όταν θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του Ιδρύµατος Τσίπρα, όπως κι αν ονοµαστεί, στο οποίο θα έχει κάποιον ρόλο.

Πριν µπαρκάρει για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, έδωσαν τα χέρια µε τον πρώην πρωθυπουργό, µε ελάχιστους να γνωρίζουν τι ακριβώς συµφώνησαν. Έλα, λοιπόν, αλλά αυτή τη φορά χωρίς... φόρα!

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 16/12/2023