Στο αγαπηµένο κανάλι των ΣΥΡΙΖΑίων, το Kontra του συναγωνιστή Ανδρέα Κουρή, εµφανίστηκε την Πέµπτη το βράδυ ο πρόεδρος Κασσελάκης, απαντώντας σε σειρά (οµολογώ ότι ήταν µπόλικες) ερωτήσεων της Γιάµαλη. Τα περισσότερα είναι γνωστά, αφού ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δίνει δύο τρεις συνεντεύξεις κάθε εβδοµάδα, εκτός από τις «φιλικές» παρουσίες στο «Κόκκινο».

Από τα φρέσκα κράτησα την ανα φορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στα δύσκολα οικονοµικά του κόµµατος, που, αν κατάλαβα καλά, θα δυσκολέψουν ακόµα περισσότερο, δεδοµένου ότι έχει µειωθεί η κρατική επιχορήγηση. Μάλιστα, ο αρχηγός Στέφανος αποκάλυψε ότι ζορίστηκε να πληρώσει τα δώρα των εργαζοµένων στα κοµµατικά media. Κάτι σαν µήνυµα προς τον Καρτερό και τους υπόλοιπους συναδέλφους το εξέλαβα προσωπικώς.

Διαβάστε ακόμη: Η αποχώρηση Λουπάκη και οι αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ - Χωρίς τέλος οι κόντρες στα ΜΜΕ της Κουμουνδούρου

Και σχεδόν την ίδια στιγµή (για να ακριβολογώ, στο χθεσινό φύλλο της «Αυγής»), ένας εκ των κορυφαίων της εφηµερίδας, που δεν µπορεί να είναι άλλος (όταν µιλάµε περί κορυφαίου) από τον µπαρµπα-Θανάση, έκρινε σκόπιµο να δηµοσιεύσει (και ορθώς έπραξε) την ανακοίνωση των εργαζοµένων στο «Κόκκινο» µε αφορµή την απόλυση της πρώην συζύγου του. Όπως γράφει ο Καρτερός προλογίζοντας την ανακοίνωση: «Η δηµοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Και η “οπαδική βία” είναι απαράδεκτη, µε όποια µορφή, απ’ όπου κι αν προέρχεται. Παντού - και στον ΣΥΡΙΖΑ». Μ’ αυτά και κάτι άλλα που φτάνουν στ’ αυτιά µου, ρισκάρω µια εκτίµηση: ότι µέσα στο πρώτο τρίµηνο Κασσελάκης, «Αυγή», δηµοσιογράφοι και… Καρτεροί θα γίνουν ένα κουβάρι.

Δημοσιεύτηκε στα "Παραπολιτικά" στις 16 Δεκεμβρίου